IniciPoliesportiuJudoCap de setmana amb molta activitat per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres...

Cap de setmana amb molta activitat per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre

El Nucli de Tecnificació Priorat Terres de l’Ebre, va estar en dos fronts el passat cap de setmana, amb participació a la Copa Espanya Júnior de judo disputada en el Pabellón Deportivo de La Tejerona de Gijón i el Torneig del Moianès.

En la Copa d’Espanya Júnior, va competir Natàlia Penas, en la categoria -52 quilos. En el seu grup D, va superar a l’aragonesa Leonor Galindo 10/00 en 1’15”, perdent en el segon combat amb la madrilenya Adriana Sáez Hevia, 00/10s2 en 3’28”. A la repesca no va poder superar l’obstacle que va representar l’afrontament amb la basca, Aroa Pérez de Arenaza, 10/00, 1’25”.

La medalla d’or va ser per a l’aragonesa, Alejandra Pérez Agueda, que va superar en la final a la navarresa Paula Beorlegui.

Quatre representants del club ebrenc van competir en la sexta edició de la Copa Moianés de Judo en la categoria U 13 Aleví (2011-2012), masculina i femenina, disputada al pavelló poliesportiu de Moià, en mig d’un gran ambient, i la participació de 160 judokes pertanyents a 20 clubs catalans, i un andorrà i francès.

Les joves promeses ebrenques van competir a molt bon nivell, destacant la primera posició d’Aleksei Driaev, la tercera d’Aitor Gigla, el quart lloc de Miquel Torta i el cinquè d’Èrik Pérez Olteanu.

El pròxim compromís dels representants del Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, serà el Torneig Vila de Falset.