IniciFutbol salaEl FS Flix supera al Móra la Nova en el derbi i...

El FS Flix supera al Móra la Nova en el derbi i imposa la lògica a la Copa (3-6)

Tal com es preveia, el derbi de rivalitat comarcal que es produïa el passat cap de setmana entre el Móra la Nova i el Flix, va propiciar un xoc molt intens, on s’acabaven imposant els homes de Jordi Cervelló que imposaven la lògica i superaven a un rival d’inferior categoria, que no obstant va presentar batalla fins ben entrada la segona meitat.

El partit semblava encaminar-se a favor dels interessos visitants, tancant els primers vint minuts amb tres gols de marge al marcador amb un 0-3, aprofitant un servei de falta i un doble penal mitjançant el seu màxim artiller, Ferran, i una acció de picaresca de Luka. Tot i això, els moranovencs que feien una passa endavant a l’inici de la represa arribaven a empatar fruit d’uns bons primers vuit minuts que eixugaven les distàncies al marcador i establien l’empat provisional. En una falta servida per Ferran que habilitava a l’exjugador morenc Andy, però, es tornaven a avançar els visitants amb una rematada espectacular en la qual van reclamar els locals que s’havia servit abans del xiulet arbitral. A partir d’aquí, també l’exjugador local Marcos tancava la sentència amb dues accions en els darrers compassos de partit matant el partit i la sort de l’eliminatòria a la contra.

Després de passar la primera eliminatòria del torneig del KO els flixancos tornen aquesta setmana a la lliga, on atravessen per un bon moment després de sumar una victòria i un empat que juntament al partit de Copa, allarguen el resorgir del conjunt roig-i-blanc després de les dos primeres ensopegades de lliga. Visiten la complicada pista del Morell, en el partit que obrirà la propera jornada del campionat, la cinquena, dissabte a partir de les 16 hores de la tarde. Per la seua part, el Móra la Nova, que lluita per estar a la part alta de la classificació rep a la seua pista a un dels colíders del grup, els Guiamets, que juntament amb l’Ascó i el Vandellós encapçalen la taula amb 10 punts, no havent cedit cap derrota fins ara cap dels tres conjunts. Els moranovencs, que compten amb 4 punts després d’haver guanyat a l’Inter Rasquera (2-3) i empatat davant el Riba-roja d’Ebre (3-3), volen guanyar el seu primer partit davant l’afició, en un partit que arrancarà a partir d’un quart de set de la tarde.

JE MÓRA LA NOVA, 3
FS FLIX, 6

JE Móra la Nova: Adrián, Paco, Ammar, Moha, Perea. També van jugar: Amghar, Jordan, Besay, Said, Bilal, Xavier.

FS Flix: Eric, Ferran, Robert, Marcos, Andy. També van jugar: Hugo, Pau (ps), Joaquim, Arnau Pérez, Luka.

Àrbitre: Jesús Ferrando Toledo amb Albert Navarro Capilla de jutge assistent, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar a Xavier (12′), Amghar (15′), Said (22′), Bilal (26′) i a l’entrenador Manuel Enamorado (33′) de la JE Móra la Nova i per a Hugo (27′) i Ferran (27′) del FS Flix.

Gols: 0-1, Ferran (11’); 0-2, Ferran (15′); 0-3, Luka (16’); 1-3, Moha (28′); 2-3, Said (30’); 3-3, Paco (32′); 3-4, Andrew (33′); 3-5, Marcos (36′); 3-6, Marcos (39′).

Podeu veure tots els resultats d’aquesta primera eliminatòria de la Copa Tarragona en sénior masculí, clicant sobre la imatge inferior: