IniciFutbol2ª CatalanaL'Ampolla remunta i acaba la primera volta dins la promoció d'ascens (2-1)

L’Ampolla remunta i acaba la primera volta dins la promoció d’ascens (2-1)

Dins al quatre primers classificats a la fi de la primera volta de la primera fase de competició. Amb aquest objectiu complia l’Ampolla en el darrer partit davant un la Sénia molt necessitat de punts, de cara a la segona fase de la lliga, que aconseguia avançar-se al marcador als primers compassos de partit mitjançant una acció culminada per Carlos Gilabert, després de fer una bona triangulació i filtar-li la pilota cap al jove davanter que recolia l’assistència a l’espai i es quedava sol davant el porter definint a la perfecció.

No obstant això, la capacitat de resposta dels de Mario Javaloyes, però, no va tardar en fer-se efectiva empatant en una jugada d’Enric Salas amb la qual s’arribava al descans. A la segona meitat, fruit dels canvis tàctics introduïts al descans, l’Ampolla oferia una millor versió que durant el transcurs dels primers quaranta-cinc minuts i fruit d’un molt bona acció individual de Carles, on es desfeia del seu marcador i trencava al porter, acabava establint el 2 a 1 que els permetia remuntar i assegurar una victòria que els situa com a quarts classificats, aprofitant-se de l’empat del Tortosa a la Santa Creu de Jesús.

Sala de premsa:

Per a Mario Javaloyes, tècnic del CF l’Ampolla, reconeixia que “sabíem que era un partit complicat davant un la Sénia que amb el canvi d’entrenador totes aquestes dinàmiques són molt difícils i evidentment teníem que plantejar un partit molt seriós i teníem que igualar-los en intensitat. Erem conscients de que ficarien molt de ritme i durant el primer quart d’hora, que no entràvem bé al partit, i encaixàvem el gol abans dels deu minuts. En aquesta fase, no ens sentíem còmodes. No estàvem bé i tot i tenir el joc de possessió a favor nostre, no trobàvem la fórmula per a sorprendre’ls i això ens ha provocat patir moltíssim en aquest primer tram de confrontació. Fins que vam poder el·laborar un molt bona triangulació iniciada per Jordi Tomàs, que va poder combinar amb Dani Casas i aquest obria per fora cap a Enric Salas i feia un molt bon gol que a partir de fer el gol de la igualada el partit va canviar de guió. Penso que vam estar millor i ens mostràvem superiors i bscàvem el segon gol que ens donés més tranquil·litat i teníem alguna ocasió abans del descans mitjançant Carles que no podíem aprofitar” ens comentava Javaloyes que afegia que “hem modificat alguna coseta que no ens estava quadrant massa per tenir més control de partit i arribar una mica més i penso que a la segona part hem estat molt millor. Ens hem posat en dos puntes, els hem intentat apretar més a dalt i sent més agressius quan ells intentaven fer sortida de pilota des del darrera i penso que ens ha anat molt bé. Hem fet el 2 a 1, cosa que els obligava a bolcar-se més a l’atac i això ens afavoria a trobar més espais per a matar el partit a la contra. Estic molt content pel treball de l’equip, per la capacitat de reacció que ha demostrat i per acabar la primera volta en lloc de promoció. Però queda tota la segona volta per davant i ens hem de fer molt forts per a assolir el primer objectiu que ens hem marcat” reblava l’entrenador ampollero.

CF L’AMPOLLA, 2
CF LA SÉNIA, 1

CF l’Ampolla: Ramón, Lluís Fabregat, Jordi Tomàs, Raúl Garcia (Gerard, 61’), Joel, Enric Salas, Erik Garrido, Dani Casas (David Ramírez, 61’), Edu Sosa (Arnau Bertomeu, 71’), Ferran Luís, Carles (Lluc, 71’).

CF la Sénia: Àngel, David Blanco (Sergi Cid, 71’), Escubedo (Ayoub, 75’), Ivan Gasparin, Capi (Narcís, 61’), Joel, Kabore, Roger Garcín, Carlos Gilabert, Saragossa, Felip.

Àrbitre: Marc Machí Aragonés, amb Youseff Abaghad i Dorian Rueda Botella del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Amonestacions per als locals Dani Casas (44’), Jordi Tomàs (70’), Lluc (78’), Gerard (89’), l’entrenador Mario Javaloyes (56’) i el segon entrenador Víctor Borja (34’) del CF l’Ampolla i per a Carlos Gilabert (40’), Felip (81’) i Saragossa (89’) del CF la Sénia. Roja directa per al local Pol (39’).

Gols: 0-1, Carlos Gilabert (9’); 1-1, Enric Salas (16’); 2-1, Carles (66’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la novena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: