IniciBàsquetEls visitants decideixen a la primera part

Els visitants decideixen a la primera part

El partit es va decidir pràcticament en la primera part, on el Cantaires Tortosa no va poder neutralitzar l’encert en atac del seu rival. En el primer quart els vendrellencs, entonats en el llançament exterior amb 4 triples transformats, dominaven per una renda d’11 punts, 17-28, que va anar augmentant al segon, on l’equip tortosí, a banda de no millorar en defensa, tampoc van estar entonats en atac.

Al descans els visitants, van marxar als vestidors amb una molt bona renda de 24 punts. Van reaccionar després del descans els tortosins, millorant sobretot en atac. En l’últim quart van continuar reduint diferències, situant-se a dos minuts per al final a tan sols 4 punts (73-77), però en les últimes accions l’equip vendrellenc va decidir des de la línia del tir lliure.

La pròxima jornada l’equip tortosí jugarà el dissabte a les 19:30 a la pista del CB La Selva del Camp, penúltim classificat.

DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 75 (26)
AP DENTAL AB VENDRELL, 81 (50)

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (6), Lluís Bel (9), Montesó (20), Arnau Carles (2), Pruñonosa (12), cinc inicial, Mascarell, Luna (21), Colomé, Espinós (5). 21 faltes personals, eliminat Lluis Bel (40′). Vuit triples. 13/21 tirs lliures.

AP Dental AB Vendrell: Blasi (10), Joan Solé, Harster (4), Huertas (12), Vázquez (6), Iván Garcia (18), cinc inicial, Marin (10), Nieto (4), Arrabal (4), Ibañez (6) Jordi Solé (7). 22 faltes personals. Deu triples 7/15 tirs lliures.

Àrbitres: Roger Marin Saltó i Andreu Febrer del Arco.

Parcials: 17-28, 9-22, 24-16, 25-15.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la catorzena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: