IniciPoliesportiuNatacióEmotiva jornada al Complex Win de Tortosa amb l'homenatge a Manu Castell

Emotiva jornada al Complex Win de Tortosa amb l’homenatge a Manu Castell

La piscina coberta del Complex WIN de Tortosa va viure una intensa i emotiva jornada, amb motiu de la disputa del Trofeu Manu Castell i la sexta jornada de la Lliga Infantil Tarraswin.

Durant la jornada de matí es va nedar els 100 estils “per sorteig”, que corresponia a la prova del Trofeu Manu Castell. Va ser un format diferent del convencional, ja que es realitzava un sorteig a la cambra de sortides, del carrer que li pertocava a cada nedador o nedadora. En cadascun d’aquests carrers, apareixia un ordre d’estils diferent del normalment utilitzat: Papallona-Esquena-Braça-Crol.

Tots els nedadors i nedadores del CN Tortosa van participar, obtenint molt bons resultats, en infantils amb tercer lloc de Mireia Dalmau i segon de Josep Maria Roselló-Figueras, amb tercera posició en absolut d’Oriol Ferri 2n Classificat Infantil. Va ser una prova amb molts participants i el seu component diferenciador va fer que fos una prova divertida pels nedadors i espectadors.

A la tarda va fer-se el reconeixement a Manu Castell, que va ser una figura molt important per al Club Natació Tortosa i per a l’esport i la natació a Tortosa. Abans d’iniciar la jornada de tarda es va fer l’entrega de premis als nedadors i nedadores premiats a la prova del Trofeu Manu Castell. El CN Tortosa va tenir representació a 3 dels 4 pòdiums de l’entrega de premis.

La jornada de tarda va tenir una especial importància, ja que era la darrera oportunitat per a molts nedadors i nedadores per a millorar les seues marques al rànquing Català. Cal destacar a: Júlia Díaz, que va rebaixar la seua millor marca als 200 braça (3:11.49) Oriol Ferri i Josep Maria Roselló-Figueras als 200 braça també van rebaixar considerablement les seues millors marques (2:34.54 i 2:33.12 respectivament.

Jordi Faneca a la prova de 200 esquena (2’18.95) que va rebaixar la seua millor marca personal en quasi 4 segons i es va quedar molt prop de la mínima per als campionats de Catalunya d’estiu.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 39

Últimes notícies