IniciFutbol3a divisióEl FC Ascó s’acomiada de la Tercera Divisió caent davant la Gramanet

El FC Ascó s’acomiada de la Tercera Divisió caent davant la Gramanet

El FC Ascó no va poder acomiadar-se de la Tercera Divisió, perdent l’últim partit davant els seus aficionats. El conjunt riberenc va donar molta rèplica a la FE Gramanet, que arribava després de cinc derrotes consecutives, i amb la necessitat de guanyar per evitar sorpreses amb els descensos compensats.

Els visitants van sortir dominant el partit, però l’Ascó es va defensar amb ordre i va disposar d’ocasions per haver-se avançat al marcador. L’únic gol del primer temps va arribar al minut 27, amb un remat d’Aleix Cuenca aprofitant un rebuig de la defensa visitant, després del llançament d’un córner.

A la segona part el tècnic visitant va realitzar dos canvis per millorar la capacitat ofensiva de l’equip, però l’Ascó va seguir ferm, i als 7 minuts  Marc Blanc va culminar un contraatac per augmentar la renda dels riberencs. Els jugadors de la FE Gramanet conscients de la importància dels punts en disputa, van pressionar amb més insistència, i els locals a mesura que passaven els minuts, van notar l’esforç. German Inglés va fer en la recta final tres canvis per les molèsties que patien Marcel i Gerard Badia i el cansament de Nil Capdevila, donant entrada a tres components de la plantilla juvenil, en un partit on el tècnic de l’equip asconenc tenia pocs efectius. Als 20 minuts Roger Garcia va obrir el camí de la remuntada, que es va concretar en els ùltims instants de la confrontació.

FC ASCÓ, 2
FE LA GRAMA, 4

FC Ascó: Verdejo, Xavi Samper, Nil Coch, Aleix Cuenca,  Marc Blanc, Miravent, Baaqui, Marcel (Aaron, 63′), Gerard Badia (Joan Gorgues, 85′), Nil Capdevila (Alentorn, 76′), Espi.

FE la Grama: Dani Guiseris, Rubi, Alan, Awana, Oriol Molins (Fran Hernández, 55), Àngel (Aleix Díaz, 89′)  Montalban, Xavi Solsona, Guillem (Antonicelli, 75′), Omar, Akrong (Roger Garcia, 46′).

Gols: 1-0, Aleix Cuenca (27′);  2-0, Marc Blanch (52’); 2-1, Roger Garcia (65′); 2-2, Awana (76′); 2-3, Omar (88′); 2-4, Montalban (90’+2′) .

Àrbitre: Miguel Àngel Villaecija Moreno del Baix Llobregat. Va ensenyar targeta groga als  locals, Verdejo, Miravent, Nil Coch, Espinar i Marcel, i els visitants, Alan i Rubi.

Podeu veure la classificació de la Tercera RFEF definitiva de lliga, clicant a la imatge inferior: