IniciPoliesportiuCiclismeLa Penya Ciclista Baix Ebre domina per equips en la categoria júnior...

La Penya Ciclista Baix Ebre domina per equips en la categoria júnior de la Volta a Girona

Domini de la Penya Ciclista Baix Ebre en la tercera edició de la Volta a Girona, amb participació dels millors cadets i júniors catalans, puntuable també per a la Copa Catalana de fèmines, amb dues jornades el cap de setmana, una primera dissabte a Aguilana (Alt Empordà), organitzada pel Club Xtrem BTT, i diumenge amb el 42è Trofeu Primavera d’Olot, organitzat pel Club Ciclista Olot Infantil a Batet de la Serra.

Els júniors Ilya Savekin (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) i els cadets Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) i Núria Hidalgo (Top Conserge-Costa Brava) han estat els guanyadors de la classificació general.

La Penya Ciclista Baix Ebre es va imposar per equips, amb la segona posició a la classificació general de Mikhail Postarnak, que va entrar amb el mateix temps que Ilya Savekin. En la prova amb gran protagonisme dels ciclistes russos formats al Lokosphinx, la tercera posició va ser per a Vladimir Goncharov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) a 0:09, i quarta i quinta posició per als representants de la Penya Ciclista Baix Ebre, Grigorii Skorniakov a 0:27 i Danil Zarakovskiy a 0:35.Viktor Bugaenko va ser nové a 3’13”, Ivan Viladrich, quinzé a 5’48”, i Pol Pérez, trenté a 16’59”. A més Mikhaiel Postarnak es va imposar en les metes volants i el premi de la muntanya.

En la categoria cadet, Pol Viladoms va ser vint-i-cinqué, Ivan Rovira, trenté, Adrià Singh, trenta-tresé, Iker Miralles, cinquanté, i en fèmines quarta i quinta posició per a Ainara Inarejos i Mar Piñol.

Tant fèmines com júniors tenen la seua pròxima cita en el calendari 2,022 de Copa Catalana la pròxima setmana, amb la disputa del 3r Trofeu Vila de Juneda el diumenge 8 de maig.