IniciPoliesportiuEn marxa a Tortosa, l'arranjament de la pista poliesportiva de Remolins, dins...

En marxa a Tortosa, l’arranjament de la pista poliesportiva de Remolins, dins de les actuacions al conjunt del barri

L’Ajuntament de Tortosa està duent a terme diferents treballs d’arranjament a la zona de la pista poliesportiva de Remolins per tal de millorar un espai que és força utilitzat al barri. Els treballs suposen el sanejament del ferm i la pavimentació de l’entorn de la pista de futbol i de bàsquet, on recentment també s’han renovat les porteries. A més, també s’hi està arranjant el parterre, amb la plantació de nous arbres, així com les jardineres situades al costat del mur de separació, on s’ha ubicat nova vegetació arbustiva. Així mateix, l’actuació també inclou la substitució de les lluminàries existents per d’altres de tecnologia LED, per tal de fer que la il·luminació siga més eficient i a la vegada supose un estalvi energètic. Els treballs també se centren a la part inferior de la pista, a la zona de vestidors, on se substitueix la fusteria deteriorada i s’efectua una renovació de la xarxa d’aigua. Tota l’actuació es veurà complementada amb una intervenció de pintura a l’entorn perimetral de tancament.

En total, els treballs ascendeixen a uns 40.000 euros. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha inscrit estes actuacions en el seguit d’execucions a la via pública que l’Ajuntament està efectuant a tots els barris del municipi. A més, ha remarcat que este espai “no només és un lloc utilitzat habitualment a Remolins amb l’activitat de lleure del veïnat i també com a escenari per a les festes del barri, sinó que també ho és en esdeveniments com la Festa del Renaixement“, ha explicat, enguany, amb l’espectacle ‘Arcans de foc’ instal·lat en este espai.

A la vegada, la ubicació de la pista poliesportiva de Remolins, prop del call jueu, al davant dels Jardins del Príncep, a l’accés al castell des de Remolins i al punt d’inici del passeig de Ronda, fa que siga un punt pel qual passen molts visitants.

L’alcaldessa ha apuntat altres actuacions que s’han dut recentment a terme a Remolins i d’altres que s’iniciaran en poques setmanes. Entre estes últimes, destaquen els arranjaments dels carrers Vilanova, Vandellòs i Jerusalem, els tres a l’àmbit del call, barri en el qual també estan previstos, properament, els arranjaments de l’edifici conegut com a Sinagoga, al final del carrer Major, i també l’impuls al projecte de la Casa de les Tres Cultures, que esta setmana anirà a la comissió de Cultura després d’haver liquidat l’anterior projecte, que es va veure alterat per l’aparició d’unes restes arqueològiques d’època romana.

Mentrestant, són a la recta final l’arranjament del parc de l’escorxador, a l’entrada de Remolins des del centre, com també és a punt de quedar enllestida la construcció del mur de contenció a la pujada que connecta el Rastre amb Remolins.

Anteriorment també s’han dut a terme actuacions com la renovació del parc infantil de la plaça de la Immaculada o l’arranjament dels carrers Costa de Capellans i Santa Anna, que suposen la porta d’accés cap a Remolins. A més, també s’ha renovat la vorera de l’avinguda Felip Pedrell i se n’ha renovat l’asfaltatge, per reforçar la comunicació entre Remolins i el centre. Esta actuació també ha comportat la renovació de la canonada d’aigua al subsòl, fet que permet reforçar l’abastament a la zona de Remolins.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies