IniciFutbolFutbol femeníEn marxa una nova edició de la campanya #ORGULLOSA

En marxa una nova edició de la campanya #ORGULLOSA

Els clubs del futbol i futbol sala català ja tenen a la seva disposició els ajuts econòmics d’#ORGULLOSA, corresponents a la temporada 2022-2023. La Comissió Econòmica i la Junta Directiva de l’FCF van aprovar un paquet de subvencions i bonificacions de més de 700.000 euros, a percebre per part dels clubs i federades beneficiaris de la campanya, destinada a potenciar el futbol i futbol sala femení de base en tot el territori català.

Sol·licituds a partir de la pròxima setmana

A partir de la setmana vinent de l’1 de maig, els clubs ja podran cursar les sol·licituds per rebre els ajuts econòmics de la campanya #ORGULLOSA. Les categories beneficiades són totes les territorials de femení base de futbol, així com totes les territorials de femení base de futbol sala.

El 31 d’octubre de 2023 és la data màxima que disposaran els clubs per a lliurar la documentació referenciada. Tots aquells que aportin la documentació requerida dins el termini i en la forma escaient, rebran el pagament de la subvenció a partir de l’1 de juny.

Els ajuts econòmics que rebran els clubs són: Devolució íntegra de la quota d’equip; Ajut de 150 euros per cada equip de femení base, i ajuts als desplaçaments (0,27 euros per quilòmetre).

Els ajuts econòmics que rebran les federades, ja aplicats a les quotes cobrades, són: Bonificació en les quotes de Mutualitat de les jugadores de futbol femení base: 38 euros a Juvenil i Cadet, 20 euros a Infantil i 8 euros a Aleví i inferiors, i bonificació addicional del 8% de les quotes amb motiu de la crisi sanitària per Covid-19 (a totes les categories de base femení de futbol).

Les quantitats destinades per l’FCF i la Mutualitat de Futbolistes a aquesta campanya són de 622.711,05 euros per al futbol base femení, i de 81.017,35 euros, per al futbol base sala femení. Els clubs que desitgen qualsevol mena d’informació hauran d’adreçar-se a la seua delegació més propera o accedir a la web oficial de les campanyes federatives.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 10

Últimes notícies