IniciCiclismeBTTJosep Betalú va pujar al podi de l'Arenal Epic de Costa Rica

Josep Betalú va pujar al podi de l’Arenal Epic de Costa Rica

En la recta final de la seua preparació per prendre part en la Titan Desert de Marroc, Josep Betalú, va pujar al podi de la Toyota Arenal Epic de Costa Rica, finalitzant tercer de la classificació amb un temps de 5:32.23, per darrere del colombià Diyer Rincón, campió amb 5:24.18, i Rodolfo Villalobos de Costa Rica, que va entrar, en segon lloc, amb 5:31:51.

El ciclista ampostí va competir en la modalitat de 100 milles, la més llarga de les tres rutes de què consta la prova, una competència molt intensa amb bells paisatges, però molt dura, el clima d’aquesta zona i els rivals de diversos països també pugen la dificultat i donen aquest toc especial a l’esdeveniment. La sortida i meta s’ubica a les faldes del Volcà Arenal a La Fortuna de Sant Carles, per tal d’incentivar l’esport competitiu a la zona travessant llocs de gran bellesa i exigència, posant així a prova les capacitats dels participants.

Toyota Arenal Epic és una de les competències de bicicleta de muntanya amb les rutes més desafiadores per als amants del ciclisme.

Josep Betalú va acabar bastant satisfet amb la tercera posició, sobretot considerant les dificultats que va haver de superar “vaig poder entrar tercer, després de solucionar una avaria, que em va fer perdre molt de temps, i gastar moltes forces que la final em van fer falta. Malgrat tot estic content perquè no m’esperava tan bon rendiment, després de superar uns mesos molt durs“.