IniciPoliesportiuTirErnesto Franquet en la categoria de veterans i per el CT Montsià,...

Ernesto Franquet en la categoria de veterans i per el CT Montsià, finalitza en segon lloc al Campionat de Catalunya de pistola d’aire

ESPORTS // Franquet va finalitzar en segon lloc de la categoria de veterans, al Campionat de Catalunya de pistola aire, disputat el passat cap de setmana a la galeria de tir de l’Institut de Seguretat de Catalunya a Mollet del Vallès, amb totes les màximes mesures de seguretat.

El representant del CT Flix, va sumar un total de 546 (89-93-90-92-91-91), punts, els mateixos que el campió Antonio Bardo (CT Barcelona). Josep Sancho (CT Montsià), va ocupar la novena posició i Xavier Miró (CT Flix), la setzena.

En la categoria sènior, el triomf va ser per a Francisco Cabrera (CT Sabadell), amb segon lloc de Pedro A. Martínez (CT Barcelona) i tercer Daniel Matarin (CT Sabadell). El primer dels representants ebrencs va ser Ramón Sánchez Bermejo en quinta posició,l mentre la resta de components del CT Montsià, van seguir amb Josep Baiges en novena posició, i Daniel Merino i Joan Vidal en catorzena i setzena respectivament. Òscar Aresta (CT Flix), va ser tretzè.

Per equips la victòria va ser per al CT Barcelona amb la suma de 1639 punts, amb segon lloc per al CT Montsià (Ramon Sánchez Bermejo, Josep Baiges i Joan Vidal), 1604, i tercer del CT Flix (Òscar Areste, Xavier Miró i Ernesto Franquet), 1591.