IniciFutbolFutbol femeníEuropa i Reus inauguren el palmarès de la Woman's Champions Cup disputa...

Europa i Reus inauguren el palmarès de la Woman’s Champions Cup disputa al Pla de Barra de Camarles

L’Europa i la Fundació Reus han estat els primers equips a inscriure el seu nom en el palmarès del recentment creat torneig de la Woman’s Champions Cup, que en la seua edició inaugural s’ha disputat al municipal Pla de Barra de Camarles.

El torneig de futbol-7 femení va arrancar el dissabte en la categoria aleví amb 12 participants. L’Europa va ser el campió després de guanyar la final en la tanda de penals per (4-2) al Formatiu Terres de l’Ebre. El partit en temps reglamentari finalitzava amb empat a 2 gols. El tercer lloc va ser per al Reus que es va imposar per 5-1 al Cambrils en el partit del tercer i quart lloc.

La Fundació Reus amb el trofeu de guanyadors del primer torneig Woman’s Champions Cup, Foto: Cedida

Pel que fa a la categoria infantil es va haver de reformular el quadrant de competició, a conseqüència de la baixa del Mollet a última hora amb motiu de la defunció de la seua delegada. En total van competir 13 equips on el títol de campió va ser per a les de a capital del Baix Camp després d’imposar-se en la final per 3-2 al Sabadell. Tercer lloc per la Fontsanta-Fatjó i quart el Terrassa.

El director del torneig, Fran Carratalà valora molt positivament la seua estrena “És un èxit acollir més de 300 jugadores, repartits en dos dies. Al torneig s’ha vist molt de nivell i la gent ha gaudit de l’espectacle que han ofert aquests equips de promeses del futbol femení, destacant la presència d’equips de les províncies de Barcelona, Tarragona, Castelló i Lleida. Pel que fa a la participació ebrenca, han competit dos equips del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre en categoria aleví i infantil, i dos equips infantils del Sant Jaume d’Enveja“.