IniciPoliesportiuNatacióBlai Escribà i Laia Sánchez milloren les seues marques personals al Campionat...

Blai Escribà i Laia Sánchez milloren les seues marques personals al Campionat de Catalunya aleví de natació

Blai Escribà i Laia Sánchez van aprofitar la seua participació al Campionat de Catalunya aleví, disputat a les instal·lacions del CN Reus Ploms, per millorar en la majoria de proves en les quals van prendre part. Els dos joves nedadors del Club Natació Amposta van ser els dos únics ebrencs presents en la competició.

Blai Escribà va participar en quatre proves de la categoria de 14 anys, en les quals va millorar la seua marca personal. A més en els 100 metres lliures, els 59″65, que li van permetre finalitzar en vuitena posició, representen també la marca mínima per disputar els Campionats d’Espanya. En els 200 metres lliures va estar prop del podi, amb la quarta posició ab 2:07’19”. En els 400 lliures també va estar en llocs capdavanters, amb la sèptima plaça amb 4:41’84”, i va ser divuitè en els 200 estils, amb 2:34’40”.

També en quatre proves ha intervingut Laia Sánchez Balagué, en la categoria d’11 anys, millorant marca personal tres proves, els 200 metres esquena, finalitzant en novena posició, amb 3:06’14”, els 400 lliures, tretzena amb 5:42’18”, i en els 100 esquena, dotzena amb 1:28’86”. En els 200 lliures va ser dinovena amb un temps de 2:49’69”.