IniciAtletismeRunning SèriesLlorenç Sales i Giulia Rigodanza s'imposen en la Cursa Nocturna del Balcó...

Llorenç Sales i Giulia Rigodanza s’imposen en la Cursa Nocturna del Balcó del Delta

Un total de 195 participants van prendre part en la Cursa Nocturna del Balcó del Delta, organitzada per l’Ajuntament de Camarles, cinquena puntuable per al Circuit de la Running Sèries de les Terres de l’Ebre, en les modalitats de 5 i 10 quilòmetres.

En la prova llarga, la victòria va ser per a Llorenç Sales amb un temps de 32’14”, primer de la categoria sènior, seguit per Xavier Ortin, 35’27”, primer veterà; Mustapha Bassiyd, segon sénior amb 36’45”; Joan Gago, primer sub-23, 36’48”, i Javier Torres, segon veterà, 37’40”.

L’atleta sénior d’origen italià i resident a Barcelona, Giulia Rigodanza, va imposar-se amb solvència com a primera femenina, amb 39’25”. La segona classificada va ser Cèlia Callarisa, primera veterana, 45’52”, seguides a continuació per Romina Quero, segona veterana, 43’29”, i les sèniors Claudia Ferré, 44’14”, i Aida Pallarés, 46’19”.

En la cursa de 5 quilòmetres, victòria de l’atñeta sub-18, del CA Ascó, Axel Zarranz, amb un temps de 17’40”. En segon lloc, va entrar Gerard Monteverde, primer sènior, 18’17”, i a continuació, David Roda, primer veterà, 18’23”; Jordi Bertomeu, primer sub-23, 18’40”, i Àngel Martos, veterà, 19’46”.

Ruth Martí, sub-23, va ser la més ràpida de les participants femenines, amb un temps de 20’50”, segon lloc d’Angela Barón, primera sénior, 21’57”, tercera, Gina Brull, 23’08” i quarta Sònia Carmona, 23’24”, també sèniors, i quinta la sub-18, Anna Rebull, 23’48”. També es van disputar amb molt d’ambient i acceptació les curses infantils, amb participació dels atletes més petits.