IniciPoliesportiuTennis TaulaÈxit de participació en el Campionat Provincial de tennis taula organitzat pel...

Èxit de participació en el Campionat Provincial de tennis taula organitzat pel CTT Tortosa

Al voltant de 60 palistes d’arreu de la territorial de Tarragona van disputar el Campionat Provincial edició 2021, en les categories masculí i femení.

Per segon cop en la història el CTT Tortosa va estar el club encarregat d’organitzar aquest esdeveniment, sota la supervisió de la Federació Catalana de Tennis Taula i que l’any passat va tenir que cancel·lar-se pels efectes de la Covid-19.

En la disciplina femenina, espectacular actuació de la jove jugadora del Ganxets de Reus Renata Shypsha, benjamina de segon any i que amb només 10 anys va aconseguir el seu primer títol provincial absolut. La jugadora del Baix Camp acumula un impressionant palmarès, tot i la seva curta carrera esportiva, campiona de Catalunya i d’Espanya.

En la final es va imposar a la companya de club Chenxin Tang Qiu en un emocionant encontre per 3-2 i 11-9, en un últim joc d’autèntic infart.

En tercera posició, ressaltar l’històric podi de les locals del CTT Tortosa Gemma Melero que es va imposar a la companya de club Lucia Cerdà.

En categoria masculina la participació va ser nombrosa, amb quasi cinquanta participants procedents dels millors clubs tarragonins. La sorpresa va saltar amb la derrota del tortosí Jaume Querol (cap de sèrie nº1) a semifinals enfront Ferran Busquets del CTT Ganxets de Reus per 3-1. En l’altra semifinal, Pablo Alday (Ganxets de Reus) superava per 3-0 al també jugador del Tortosa Miguel Ayora, que va disputar una gran competició.

En la gran final, Pablo Alday va derrotar a Ferran Busquets per 3 -1. Destacar també el gran paper d’altres jugadors del CTT Tortosa com Juan Carlos Muñoz i la jove promesa Joan Martínez, que van disputar els quarts de final.