IniciMotorExpectació a l’entorn de la Rider 1.000 del 2022

Expectació a l’entorn de la Rider 1.000 del 2022

En l’edició del passat divendres dia 21 de l’edició en paper del Setmanari l’Ebre avançàvem que després d’activar-se el web el passat 1 de gener, i a punt per a la preparació d’inscripcions, creix l’expectació amb relació a la Rider 1.000, que en esta dècima edició serà diferent, ja que surt de Manresa, la seu de les anteriors, per a descobrir noves carreteres i nous paisatges. Com ja es va anunciar, Tortosa serà el punt de sortida i arribada, i es preveu la participació al voltant de 2.500 participants.

La majoria d’hotels de Tortosa han fet ofertes per als participants, i abans de començar a formalitzar-se les inscripcions ja s’han esgotat totes les places. Es preveu que també esta nombrosa presència de participants repercutisca de forma positiva en molts d’hotels de les Terres de l’Ebre.

L’organització està rebent moltes sol·licituds d’informació, fins i tot de motociclistes de fora de l’Estat espanyol, interessats a prendre part en la Rider 1.000.

La preinscripció individual i per grups es podrà realitzar a partir del 22 de gener a les 00 h, i les reserves o gestions relacionades amb els allotjaments aniran a càrrec dels participants.

En esta edició excepcional, la sortida es farà des de dos podis simultanis i contigus. A les 6 h del matí del dissabte 28 de maig prendran la sortida els 6 primers participants de la Rider 1.000, des d’un podi, i al seu costat, des de l’altre, sortiran els 6 primers participants de la Rider 500. A continuació, amb el mateix procediment, prendran la sortida els de la 7 h, des d’un podi, i els de la 300, de l’altre.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 3 de febrer, amb els participants dels 1.000 Master. També s’han confirmat els itineraris que hauran d’efectuar els participants amb relació a la seua categoria.

La sortida serà des del pavelló Firal de Remolins. Els de 1.000 efectuaran el recorregut per Vilafranca del Cid, la Foia, Valdelinares, Bezas, Paralejos de las Truchas, Santa Cruz de Moya, Alcubles, la Vall de l’Alba i Tortosa. Els de 700, per Vilafranca del Cid, la Foia, Valdelinares, Bezas, Pozondón, Aliaga, Forcall i Tortosa. Els de 500, per la Vall d’Alba, Vilafranca del Cid, Aliaga i Forcall, el mateix que faran els de 300.

En tot l’itinerari només hi ha un punt de pas, on segellaran el seu passaport totes les Rider situades a Vilafranca del Cid. Per este motiu, s’ha escollit una ubicació àmplia i coordinada per suficient personal de l’organització perquè no hi haja retencions. Els participants en la Rider 1.000 disposaran d’un temps màxim de 22 h, sobre una mitjana inferior als 50 km/h aproximadament. El dia 29 a les 6 h s’efectuarà el tancament de l’esdeveniment al pavelló Firal de Remolins.

Novetat de la Moto Touring Expo

Entre les novetats que té preparades l’organització, destaca la celebració, els dies 27, 28 i 29 de maig, de la Fira Moto Touring Expo, que tindrà lloc al pavelló Firal de Remolins, una fira de motos de turisme, que coincidirà amb la Rider 1.000 del 2022, i que serà la primera d’estes característiques celebrada al país.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies