IniciVoleibolEl CV Roquetes no pot repetir triomf davant el Mediterraneo Castellón (3-1)

El CV Roquetes no pot repetir triomf davant el Mediterraneo Castellón (3-1)

El Vòlei Roquetes no va poder repetir la victòria de la primera volta, perdent amb el Mediterraneo al pavelló Pablo Herrera de Castelló per 3-1, idèntic resultat a favor seu que havia aconseguit en l’anada.

L’equip roquetenc va oposar molta resistència, però li va faltar regularitat i va acusar la llarga inactivitat en la competició i els problemes per entrenar en algunes fases a causa de la covid-19.

Li va costar al Vòlei Roquetes entrar en el partit, i el Mediterraneo, va portar sempre la iniciativa en el joc i el marcador, on va mantenir un avantatge sempre favorable de 4 punts. Els roquetencs tot i mantenir opcions fins als darrers instants, van anar sempre a remolc en el set inicial.

El segon set va començar també amb domini local, però a partir del 8-4, va començar la reacció del Vòlei Roquetes, posant-se per davant en el marcador i provocant el temps morts de Climent Navarro amb 14-16, que no va tenir efecte, ja que els visitants van mantenir la renda per situar l’empat.

Molta igualtat en la primera fase del tercer set fins a l’empat a 16. A partir d’aquest moment, l’equip castellonenc va estar més encertat en atac davant un oponent amb excessives imprecisions en aquest tram final.

En l’últim parcial després de l’empat a 3, va agafar la iniciativa el Mediterraneo, provocant amb 12-7 el temps mort roquetenc, sense evitar una màxima diferència de 7 punts 16-9.

Va arribar la reacció visitant, reduint diferenciés i situant l’empat a 24, coincidint amb una bona ratxa en el saque d’Añes. Un remat de Redin i la posterior errada de Pacheco, van decidir el set i el partit.

Daniel Mata i Rodin amb 24 i 14 punts respectivament, van ser els més destacats de l’equip castellonenc, mentre l’encert ofensiu de Pacheco amb 21 punts no va ser suficient per al seu equip.

CV MEDITERRANEO CASTELLÓN, 3
CV ROQUETES, 1

CV Mediterraneo Castellón: Mata, Navarta, Montserrat, Redin, Ginés, Callejo, Archiles, José Luis López, Vives, Òscar Fernández, Diego Sánchez.
Club Vòlei Roquetes: Cancel, Pau, Joan Vericat, Redu, Albert, Jaume, Pacheco, Frander Añes, Aleix, Ferran, Mario Sánchez, Isak Martí.
Àrbitres: Patrícia Rius Iglesias i Marta Gauchia Garcia.
Parcials: 1-0, 25-23 (25′); 1-1 20-25 (24′), 2-1, 25-19 (23′); 3-1, 26-24 (26′). Duració: 1 hora i 47 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de tretze jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: