IniciHandbolEl CH Amposta-Lagrama se li escapa la victòria davant el Castelló (25-25)

El CH Amposta-Lagrama se li escapa la victòria davant el Castelló (25-25)

El CH Amposta-Lagrama en un partit molt complet, ha sorprés al BM Castellón, aconseguint un meritori empat davant un dels equips mé potents del grup, al que ha estat incús a punt de superar.

L’Amposta ha anat en moltes fases per davant en el marcador, amb una defensa sòlida, una encertada Alu López sota els pals i amb més efectivitat de cara a porteria que en els anteriors partits, ha propiciat un del molt igualtat. Al primer temps fins a l’empat a 9 s’han produït moltes alternances i equilibri de forces.

Després l’equip ampostí ha estat millor arribant al descans amb una renda favorable de tres gols i fent molt bones sensacions. A la segona meitat l’Amposta ha continuat lluitant, per obtenir al minut vuit de la represa l’avantatge més gran al marcador de 4 gols (17-13).

El Castelló ha reaccionat reduint diferències, i malgrat el temps mort demanat per Mateu Castellà amb 18-16, les locals no han pogut evitar que el Castellon s’haja situat amb empat a 19 gols al marcador. A partir d’aquest moment s’han produït moltes mínimes diferències i fins a 6 empats, fruit de la gran igualtat existent i l’efectivitat dels respectius atacs. Amb 25-24 a 33 segons per al final ha marcat el gol de l’empat definitiu la xilena Alaracón tot i que l’Amposta ha tingut una última possessió de pilota, però el llançament des de nou metres ha estat aturat per la portera visitant.

Bon punt l’aconseguit, que coincidint amb les derrotes de Levante Marni i Granollers Atlètic, l’Amposta se situa a una victòria (dos punts) per sortir de les posicions de descens.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 14 (25)
BM CASTELLÓ, 11 (25)

CH AMPOSTA-LAGRAMA: Ailin López i Piñol, Bertomeu, Sara Alonso, Gemma Gálvez (7), Turnes (10), Yélamo (1), Maite Rodriguez, Pagá (3), Guerrero, Prado, Sáez, Viñas (3), Laia Hernandez (1).
BM CASTELLÓ: Miriam Jiménez i Cáceres, Salvadó (1), Iclanzan (2), Cebrián (1), Noélia López (7), Fondevila (1), Alarcón (8), Pacheco (1), Sales, Llamas, (3), Mónica Jiménez, Chiva (2), i Dimitrescu (2).
ÀRBITRES: Iñigo i Javier Lacunza Juangarcia de Navarra. Van excloure per part local a Sara Alonso, Turnes, Viñas i Laia Hernández, i per les visitants a Alarcón i Dumitrescu.
PARCIALS: 1-3 (5′), 4-4 (10′), 7-7 (15′), 10-9 (20′), 13-10 (25′), 14-11 (descans), 15-12 (35′), 18-15 (40′), 19-17 (45′), 19-18 (50′), 21-21 (55′), 25-25, final.

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la jornada de recuperació, clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

Diumenge vinent, llarg desplaçament a Benidorm, per disputar a partir de les 12.00 hores el partit corresponent a la dissetena jornada del campionat enfront del Servigroup Balonmano Benidorm.