IniciFutbol3a divisióPrimera victòria com a local per a l'Ascó que s'apropa a sis...

Primera victòria com a local per a l’Ascó que s’apropa a sis punts de la permanència

Per fi ha arribat la primera victòria com a local del FC Ascó, que com a la primera volta, ha tornat a superar, en aquesta ocasió per 2-0, l’EC Granollers, rival directe, al que ara supera a la taula classificatòria. Una victòria que ha de servir per a agafar moral pel proper partit aquest dimarts a les 20.45 hores, al camp de la Guineueta, que es va suspendre per la covid-19.

Davant el conjunt vallesà tal com es podia preveure, va ser un partit d’urgències per als dos equips. A la primera meitat l’equip dirigit per German Inglés, no s’han trobat a gust, i no han pogut fer el seu joc. El Granollers arribava amb facilitat a l’àrea local, però la defensa ben posicionada evitava que els visitants poguessin crear perill, de fet només han creat perill una al minut 35, en un gran xut de Montoro, que ha fet lluir a Verdejo. Abans al 25 un bon xut de Marcel, ha sortit fora fregant el travesser.

A la segona part l’Ascó ha sortit millor, tenint més possessió, i sortint amb pilota controlada, i en dos minuts ha sentenciat el partit amb el gol de Ion Perelló al 55, i Ferran Meseguer al 57, feien pujar el 2-0, que seria el resultat final. El Granollers no ha cedit i ha buscat escurçar distancies, però uns cops la defensa i d’altres Verdejo, han evitat les ocasions del Granollers. German Inglés per aferrar ha començat a fer canvis, i tancar-se, per mantenir el resultat, i li ha sortit be.

El tècnic del Granollers Jose Solivelles, ha trobat la derrota “injusta, crec que hem estat superiors 85 minuts del partit amb ocasions per meréixer molt més”.

Per la seva banda German Inglés destacava en aquesta ocasió l’efectivitat més gran de l’equip “hem de ser exigents, a la segona part hem estat més atrevits, ja que a la primera no hem estat bé, i ens ha sortit bé, hem estat pràctics”.

FC ASCÓ, 2
EC GRANOLLERS, 0

FC Ascó: Verdejo, Genis, Aleix Cuenca, Miravent, Sardà (Eric Roda, 78′), Rabassó, Marcel (Espinar, 45′), Maxi, Sergio Cáliz (Samper, 64′), Ion Perelló, Gerard Badia (Ferran Meseguer, 45′).

EC Granollers: Manu Martin, Oumar Bah, Víctor, Roger Escamilla (Aitor, 45′), Jandro (Roger Garcia, 62′), Hamza Bakali, Montoro (Sepúlveda, 78′), Marquillas (Castellano, 62′), Ayub El Harrak (Urbina, 62′), Padilla, Juli.

Gols: 1-0, Ion Perelló (55′); 2-0, Ferran Meseguer (58′).

Àrbitre: Pol Curiel Riera d’Osona. Targeta groga als locals, Rabassó, Aleix Cuenca, Ion Perelló, Miravent i al segon entrenador Marc Segura i els visitants, Jandro, Sepúlveda, Padilla, Oumar Bah i al segon entrenador Carlos Solivelles.

Podeu veure la classificació de la Tercera RFEF després de la vintena jornada del campionat de lliga clicant a la imatge inferior: