IniciConsells esportiusFinalitza el campionat d’escacs dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre

Finalitza el campionat d’escacs dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre

Després de disputades tres jornades al Centre Cívic de Ferreries a Tortosa ha finalitzat el campionat comarcal d’escacs dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre, organitzat pel consell esportiu amb el suport tècnic del Club Escacs Tortosa.

Amb la participació d’una cinquantena d’escaquistes repartits per les diferents categories convocades, s’ha pogut desenvolupar una competició pel sistema suís FIDE a 6 rondes amb un ritme de joc de 60 minuts a caiguda de bandera.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de Ximo Martorell, regidor d’esports de l’ajuntament de Tortosa, i membre de la comissió directiva del consell esportiu, i Vicent Ferrer, president del Club Escacs Tortosa.

Tots els participants van rebre una medalla commemorativa i trofeu els tres primers classificats que van ser els següents:

PREBENJAMÍ: 1. Jan Fernández (Club Escacs Peó Vuit), 2. Axel Ferrer (Club Escacs Tortosa), 3. Joram Pérez (Club Escacs Tortosa).

BENJAMÍ: 1. Martí Sabaté (Club Escacs Tortosa), 2. Quim Vidal (Club Escacs Tortosa), 3. Izan Rojas (Club Escacs Tortosa).

ALEVÍ: 1. Pau Navarro (Club Escacs Tortosa), 2. Alan César (Club Escacs Peó Vuit), 3. Joana París (Club Escacs Tortosa).

INFANTIL: 1. Nico Chouaib (Club Escacs Peó Vuit), 2. Lluc Navarro (Club Escacs Tortosa), 3. Quim Fernández (Club Escacs Peó Vuit).

CADET: 1. Labib Nassar (IE El Temple).

JUVENIL: 1. Alexander Sánchez (Club Escacs Tortosa).

Els escaquistes del Baix Ebre tenen ara per davant les tres jornades del territorial Terres de l’Ebre, l’11 de febrer a Miravet, el 25 de febrer a Pinell de Brai i el 4 de març a Roquetes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 41

Últimes notícies