IniciPoliesportiuRemFlix podria comptar en el futur amb un camp de regates de...

Flix podria comptar en el futur amb un camp de regates de banc mòbil

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, va visitar el moll de l’embassament de Flix acompanyada pel representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà; el president de la Federació Catalana de Rem, Paco Paz; la presidenta de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Norma Pujol; el batlle de Flix, Francesc Barbero; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Flix, Caco Casals; i representants del Club Nàutic Flix, Abigail Bertran i Oscar Grañena.

Durant la visita es van abordar temes referents al teixit esportiu de la població, així com les iniciatives actuals i de futur. En aquest sentit, es va tractar amb especial atenció la proposta de convertir el moll cedit pel Ministeri de Transició Ecològica, en un nou accés al riu de dalt, i habilitar l’embassament com a camp de regates de banc mòbil. Caula va trobar interessant la proposta i va assegurar que es tracta d’un projecte esportiu singular que val la pena estudiar per donar-li suport, ja que l’embassament disposa de la distància suficient que precisa un camp de regates i actualment, Catalunya tan sols disposa d’un camp d’aquestes característiques a Banyoles.

Flix és una població amb una història marcada pel pas del riu Ebre, i l’any 1995, va néixer el Club Nàutic Flix, una entitat amb l’únic objectiu de transmetre l’estima i passió pel riu que l’envolta. En el transcurs dels anys, ha passat de ser un club, que buscava la part més lúdica i tradicional a ser un dels més competitius de Catalunya de banc fixe.

Ara la construcció d’un camp de regates, representaria un revulsiu per continuar promocionant l’esport del rem.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 11

Últimes notícies