IniciCiclismeBTTJosep Betalú es recupera d'una operació de trencament de dos lligaments de...

Josep Betalú es recupera d’una operació de trencament de dos lligaments de la mà esquerra

Josep Betalú està a casa i es troba recuperant-se d’una operació a què fou sotmés la passada setmana a l’Hospitalet Dexeus de Barcelona, del trencament de dos lligaments de la mà esquerra. El ciclista ampostí ha tingut que passar pel quiròfan per resoldre les molèsties que tenia i li van impedir entrenar i competir amb normalitat en els últims mesos de l’any “a finals d’agost vaig patir una caiguda, i en principi el diagnòstic va ser que tenia un esquinç, però com continuava tenint dolor, en una segona exploració i ressonància magnètica, em van detectar el trencament de dos lligaments de la mà, i la necessitat de passar pel quiròfan“.

Ara es troba recuperant-se a Amposta i esperant poder tornar a l’activitat “tinc la mà immobilitzada, però espero que a meitat del pròxim mes de gener, ja podré començar a entrenar i preparar la temporada“.

Betalú és considerat com el rei del desert, després de convertir-se en l’únic ciclista que s’ha imposat en la Titan Desert en quatre edicions consecutives, del 1916 al 1919. Al mes d’octubre va complir els 46 anys, però continua amb molta il·lusió i motivació per ser el màxim competitiu possible, amb un principal objectiu per al 2024 “encara no tinc del tot definit el calendari, després de començar a entrenar ja faré previsions, però segurament prendre part en proves a Colòmbia, Guatemala, Nicaragua i Espanya, però l’objectiu més important serà de nou la Titan Desert“.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 26

Últimes notícies