IniciPoliesportiuEsgrimaGerard Gonell medalla d'or i Anaís Pujol plata al Campionat d'Espanya d'esgrima...

Gerard Gonell medalla d’or i Anaís Pujol plata al Campionat d’Espanya d’esgrima sub-23 a Roa del Duero

MONTSIÀ // Les promeses de la Sala Esgrima Amposta han demostrat el seu excel·lent nivell, convertint-se de nou com a protagonistes en el Campionat d’Espanya junior individual i per equips i sub-23 individual. Després de la medalla de plata per equips de la categoria júnior, Gerard Gonell s’ha imposat amb autoritat, en sub-23, superant en les eliminatòries decisives a representants de la Sala de Armas de Burgos. En la final va derrotar a Rodrigo Alegre, 19, en semifinals a Diego López Corazón, 15-8, en quarts de final a Javier de los Mozos, 15-10 i en octaus a Marco Mateos, 15-8. En la primera eliminatòria del quadre havia quedat exempt, per imposar-se després a Iñigo Torres (Olimpo Madrid), 15-10 i Luis Andrés Pérez (Pozuelo Madrid), 15-11.

Pel que fa a la resta d’integrants del club ampostí, van classificar-se per octaus de final, Aleix Martí que va ocupar la novena plaça, Enric Borrás la dècima, Guillem Martínez, la tretzena i Ivan Borodin la setzena.

En la competició femenina, Anaís Pujol es va penjar la medalla de plata, perdent la final per 15-12 amb Nicole Lixandru (CE Barajas). Abans en semifinals s’imposava a Alba Isidro (Sala Armas de Madrid),15-6, en quarts a Elisa Martínez Vidal (CE Coruña), 15-14, i en les eliminatòries després d’una primera on va quedar exempta, va superar en la segona a Victòria Vela (CE Bahia de Cadiz), 15-9. Daniela Pinyol va arribar fins octaus de final, ocupant la catorzena plaça.