IniciAtletismeCurses de MuntanyaGerard Mangrané i Ester Casajoana, vencedors de la Cursa de les Roques

Gerard Mangrané i Ester Casajoana, vencedors de la Cursa de les Roques

Més d’un centenar de participants van prendre part de la Cursa de la decimal edició de la Cursa de les Roques d’Orta de Sant Joan, organitzada per l’Associació Esportiva Cara Nord, amb el suport d’un gran volum de voluntaris, puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, amb recorregut pel Parc Natural dels Ports, finalitzant al nucli antic de la població. Van ser 23 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, repetint el de la sexta edició, amb sortida des de l’Àrea Recreativa de la Franqueta fins a la plaça dels Bars on estava instal·lada la meta. El recorregut va transcorre per llocs tan emblemàtics com les Roques de Benet, Mas de la Franqueta, així com el Nucli Antic de la població.

El més ràpid en finalitzar la competició va ser Gerard Mangrané (CE L’Areny), 2:38’12”, seguit d’Eduard Barrios (Trops Sport), 2:40’02”; Pau Lleixà (CE Trencacims), 2:43’30”; Gerard Morgado (CM GR33) 2:50’04” i Xavi Descarrega de Móra d’Ebre, 2:50’05”. Les primeres femenines per aquest ordre van ser: Ester Casajoana (CE Aritjol), 3:31’15”, Sandra Vidiella (CE Cota 705), 3:50’36”, Elena Ferreres (UEC Tortosa), 3:59’58”, Ilda Vico, 4:06’52”, i Anna Belén Balagué 4:13’43”.

En infantils, victòria de Blai Alabart (CE Cota 705), cadet Francesc Lapuerta (CE Trencacims), en juvenil Blai Alabart (CE Cota 705).

En la classificació de la cronoescalada entre la sortida i Punta Enrajolada 4,5Km, Pau Lleixà, 42″10, i en la crono baixada entre Faixa Mossèn Pere i La Tàpia 18,3 km, amb primer lloc d’Eduard Barrios, 24″26.

La pròxima prova del calendari del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, serà el 19 de juny amb la Duextrem-Lo Coll Llarg d’Amposta.