IniciFutbol3a divisióGerra d'aigua freda a l'afegit per a una Rapitenca que deixa escapar...

Gerra d’aigua freda a l’afegit per a una Rapitenca que deixa escapar un 1-3

Un gol en el temps afegit va impedir que la Rapitenca, es pogués emportar els tres punts del municipal Can Peixauet de Santa Coloma de Gramanet, en un partit en el qual van comptar en dos ocasions amb una bona renda de dos gols.

Els primers minuts no van tenir un clar dominador, però aviat el conjunt local va agafar la iniciativa, davant una Rapitenca que va sortir amb un dispositiu tàctic diferent del de les anteriors jornades. Els rapitencs van afrontar el primer greu problema, amb la lesió d’Ekedo, que va deixar el seu lloc a Èric quan només s’havien disputat 12 minuts. La FE Gramanet arribava amb perill al àrea visitant, i Dan va enviar a córner un remat perillós de Roger Garcia, però els rapitencs es van avançar al marcador en la primera ocasió de perill creada, culminada per Chico Díaz amb una bona vaselina davant la sortida en fals del porter Guiseris. Els locals van acusar el gol encaixat, i la Rapitenca va controlar el joc. Omar va tenir una bona oportunitat de marcar, preludi del segon gol, que va arribar amb una bona assistència de Jordi Oribe, aprofitada per Chico Díaz per marcar en immillorable situació. Abans del descans l’equip local va reduir diferències en una jugada polèmica.

L’àrbitre que no havia sancionat abans unes mans dins l’àrea local, va assenyalar el punt fatídic, per unes mans d’Omar, quan intentava girar-se d’esquena. En el llançament, Dan va tocar la pilota, però no va poder evitar el gol de Roger Garcia.

Després del descans la Gramanet va buscar l’empat, i Àlex Forés amb el cos va rebutjar un remat perillós. La Rapitenca es va defensar amb ordre, sense donar gaires concessions al seu rival, que no va deixar d’insistir en els seus atacs, però sense fer intervenir gaire al porter Dan. Els locals van anar perdent intensitat, i la Rapitenca va controlar el joc, fins a aconseguir el tercer gol, en el llançament d’una falta per part de Gerard Verge, que va desviar la tanca defensiva descol·locant al porter Guiseris. No van deixar d’intentar-ho els locals, i en el llançament d’una falta per part de Roger Garcia, el porter Dan va neutralitzar un remat molt perillós d’Àngel. Menys encertat va estar el porter del conjunt rapitenc, quan es va produir un centre lateral de Roger Garcia, que rematava Mike al fons de la xarxa.

Els últims minuts incloent els set afegits per l’àrbitre, van resultar agònics per al conjunt rapitenc, defensant l’avantatge davant un rival que pressionava insistentment. Pràcticament en una de les últimes jugades, els locals van empatar en un remat de Dani Martí, aprofitant els dubtes d’Andy i Dan, en una passada des del mateix camp de la Gramanet, per marcar el gol del definitiu empat.

FE LA GRAMA, 3
UE RAPITENCA, 3

FE la Grama: Guiseris, Palomeque, Trilla, Adri Gimeno (Guillem Jiménez 75′), Dani Martí, Montalbán (Àngel, 69′), Escarrabill, David Acedo (Mike, 69′), Roger Garcia, Marc Rodríguez (David Adán, 46′), Guillem Pujol (Juan Sosa, 75′).

UE Rapitenca: Dan, Andy, Vadillo, Pachu, Àlex Forés, Oribe, Paki (Peke, 73′), Omar (Sancho, 80′), Verge, Ekedo (Eric, 12′), Chico.

Àrbitre: Jan Cobos Pujol, amb Antoni López Madern del comitè tècnic arbitral de Figueres i Francisco Javier Cózar Garrancho de la delegació de Girona. Targeta groga als locals Dani Martí (61′), Montalbán (77′) i Palomeque (78′), i per part visitant a Oribe (25′), Omar (37′), Eric (77′) i Vadillo (89′).

Gols: 0-1, Chico (20′); 0-2, Chico (34′); 1-2, Roger Garcia (p) (38′); 1-3, Verge (71′); 2-3, Mike (82′); 3-3, Dani Martí (90’+6′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la vint-i-sisena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: