IniciVoleibolEl Volei Roquetes posa la cirereta al pastís amb la cinquena plaça...

El Volei Roquetes posa la cirereta al pastís amb la cinquena plaça del grup

El Vòlei Roquetes ha certificat una excel·lent temporada, amb la consecució d’una meritòria i històrica quinta plaça, en la segona temporada a la Superlliga-2, del voleibol espanyol. L’equip es va imposar amb nova exhibició en atac de Franco Laurenti amb 29 punts, i Mauro Aguilera, 27. No van ser suficients els 29 de Mata, el més efectiu dels locals.

El partit va ser molt disputat, entre dos equips, que es jugaven la quinta plaça. Els locals van començar millor en el primer set, però l’encert en atac i el bloqueig, sobretot per part de Tarazaga, va propiciar les primers avantatges favorables als roquetencs (11-15). No va haver-hi la necessària continuitat, i l’equip castellonenc va reaccionar per anotar-se el període.

En el segon van millorar els roquetencs, que des del primer punt van portar sempre la iniciativa, dominant al marcador, fins a un expresiu 11-17. L’equip castellonenc va millorar, i a poc a poc, va anar reduint diferències, situant-se a només tres punts (16-19). No es van deixar sorprendre el Volei Roquetes, que va mantenir les diferències per situar l’empat.

En el tercer set es va mantenir la igualtat fins a l’empat a 12. Després va baixar l’efectivitat dels roquetencs, i l’equip castellonenc es va anotar el set amb solvència.

L’equip dirigit per Agustín Rodríguez, volia almenys certificar la quinta plaça, i en el quart set, van imposar la seua efectivitat. Van resistir els locals, en un període agònic, que decidia Maura Aguilera amb dos remats, per situar l’empat a dos. No es van conformar amb la consecució de l’objectiu, i en el tie-break els roquetencs no van donar opció al rival, i van imposar-se amb solvència.

CV MEDITERRANEO CASTELLÓN, 2
CV ROQUETES, 3

CV Mediterraneo Castellón: José Luis López, Mata, Trif, Navarta, Redin i Ginés, Montserrat, Cazac, Vives, Villasana, Callejo, Correia. Lliures, Barranco, Diego Sánchez.

CV Roquetes: Mateo Marzi, Mauro Aguilera, Aleix, Redu, Albert, Jaume, Franco Laurenti, Trullen, Joan Vericat, Isaak.

Àrbitre: Alicia Garcia i Alejandro Sanabria.

Parcials: 1-0, 25-23 (30′); 1-1, 21-25 (26′); 2-1, 25-18 (27′); 2-2, 27-29 (31′); 2-3, 8-15 (14′). Duració: Dos hores i vint minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de disputar-se la darrera jornada de lliga, clicant sobre la següent imatge: