IniciFutbolFutbol femeníGolejada de la Plana que resol abans del descans (6-1)

Golejada de la Plana que resol abans del descans (6-1)

La Plana femení va imposar el bon moment pel qual travessa i va aconseguir un correctiu ampli davant un Vilanova que va ser incapaç de fer front al potencial ebrenc, que ja al descans deixava la confrontació vista per a sentència establint un marador ampli a la mitja hora de joc amb el 3-0 que aconseguien les jugadores de Garcho i Maria Bel.

El partit va estar marcat per les absències de tots dos conjunts, per la covid-19, que els deixaven a tots dos amb tretze efectius justos per disputar la confrontació. Les de Santa Bàrbara però van sortir per feina, tot i els condicionants, i aviat aconseguien el gol que els posava en avantatge al marcador mitjançant una acció culminada per Eli als cinc minuts de partit. Marta Alegre marcava el seu primer gol de la tarda abans del vint minuts i ella mateixa ampliava la renda a la mitja hora de partit, deixant el duel vist per sentència en arribar a l’equador de la confrontació.

A la represa, el retoc tàctic introduït pel tècnic local, va permetre al conjunt local gaudir d’un major control de la situació i generar innombrables arribades que aprofitava Raquel Santamaria als primers compassos de la represa per ampliar la golejada (47′). En una acció aïllada, en la qual es va assenyalar una falta a la portera per suposada retenció de la pilota, va arribar el gol de l’honor de les vilanovines (64′). Tot i això, seguien dominant plàcidament el xoc i dos minuts després d’encaixar el gol visitant, Laura Matamoros feia el cinquè i set minuts més tard Paula Marqués completava la golejada definitiva (73′).

Sala de premsa:

Per al tècnic local Garcho “va ser un partit còmode per a nosaltres. Tots els gols que vam fallar durant la primera meitat a la Ràpita en aquesta confrontació vam tenir major definició i vam encertar davant la portera visitant. En vint minuts el duel ja quedava molt desnivellat a favor nostre amb els dos gols que vam aconseguir i al descans amb el 3-0 ens propiciava una major confiança per a resoldre el xoc amb solvència” ens comentava l’entrenador planer que ens afegia que “al descans vam recol·locar a l’equip, tornant al 4-3-3 habitual per a tindre un control del partit més ampli amb el marcador a favor, que ens va permetre seguir generant arribades que ens van permetre ampliar el resultat. Aquesta victòria ens ha de servir per a donar-nos confiança de cara al partit davant el Morell de la setmana vinent” sentenciava Agustí Martí.

LA PLANA FEMENÍ, 6
CF VILANOVA I LA GELTRÚ, 1

La Plana Femení: Mar, Naomi, Raquel Santamaria, Laura Matamoros, Alícia, Cris, Andrea Simón, Paula Marqués, Marta Alegre, Joana, Eli. També van jugar: Lara, Leire.

CF Vilanova i la Geltrú: Ruth, Emily, Gemma, Sara, Judith, Nerea, Paula, Judith, Nahiara, Ghizlane, Euge. També van jugar:Zaira, Noélia.

Gols: 1-0, Eli (5′); 2-0, Marta Alegre (18′); 3-0, Marta Alegre (30′); 4-0, Raquel Santamaria (47′); 4-1 Nerea (64′); 5-1, Laura Matamoros (66′); 6-1 Paula Marqués (73′).

Àrbitre, Sr. Genís Saborido Escurriola. Va amonestar a la visitant Emily (65′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la segona jornada de la segona volta al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

Les planeres, després d’encadenar cinc victòries, un empat i una sola derrota en els darrers set compromisos disputats que les té com a sisenes classificades a la lliga, en l’any del debut en la competició de futbol-11, aniran sense complexos al camp del Morell (segon classificat amb 31 punts). Tot i l’ampli resultat del partit d’anada a Santa Bàrbara, on les del Camp de Tarragona s’imposaven per un contudent 3 a 6, les jugadores de Garcho i Maria Bel esperen recuperar les absències que acumulaven aquesta setmana i intentar presentar batalla, tenint en compte pel moment dolç pel qual travessa el conjunt ebrenc. El partit s’iniciarà a partir de les 16 hores de la tarda de diumenge.