IniciFutbolFutbol femeníLa Rapitenca es trau l'espina clavada davant el Reus de Tota la...

La Rapitenca es trau l’espina clavada davant el Reus de Tota la Vida (1-10)

Va ser un autèntic monòleg. Les reusenques van ressistir fins a que es va trencar la llauna a partir dels vint-i-tres minuts. La Rapitenca, que es volia treure l’espineta que tenien clavada del partit de la primera volta davant les de la capital del Baix Camp que presentaven un recurs per alineació indeguda que el comitè de competició va estimar i els donava el partit que a priori guanyaven 5-0 per perdut, va saltar al camp sent absolutes dominadores del partit.

Des de l’inici el ritme el van imposar les de la Devesa en un atac i gol constant davant un conjunt reusenc que sorprenentment es tancava dins al seu camp i cedia en tot moment la possessió de la pilota per a les ebrenques. La insistència va tenir el seu fruit amb el gol de Naiara Sorribes als vint-i-tres minuts que podia trencar l’empat inicial al marcador. A partir d’aquí el festival golejador de les noies de Víctor Borja i Noèlia Ontañón els permetia arribar al descans amb el partit encarrilat amb quatre dianes obra de Judit, dos minuts després del primer gol, Vero (35′) i Maicas a l’últim minut dels primers quaranta-cinc.

Lluny de relaxar-se les marineres van sortir al segon temps mantenint la intensitat i passats els vint minuts arribava el cinquè obra de Julene. En una acció aïllada i totalment fortuïta, afavorida per tres rebots, arribava el gol de l’honor del conjunt del Baix Camp. Però era un miratge davant la superioritat manifesta de les jugadores visitants que van aconseguir cinc gols més obra de Naiara, Vero, Judit i Martina (2).

Sala de premsa:

Per a Víctor Borja va ser un partit “sense història totalment. D’entrada ens dificultava molt el nostre joc en tractar-se d’un camp de reduïdes dimensions, però ens vam saber sobreposar a les circumstàncies posicionat-mos bastant bé i dominant àmpliament. Vam mentalitzar-nos bastant bé i vam convertir el partit en un atac-i-gol constant i era tot qüestió de tindre paciència fins al moment d’obrir la llauna” ens comentava Borja que afegia que “vam fer moltes coses ben fetes i no ens vam contagiar del joc que ens proposaven elles. Vam dominar bé els espais, vam circular bé la pilota i no vam tenir oposició en tot el partit, jugant a plaer” sentenciava el tècnic rapitenc.

CF REUS DE TOTA LA VIDA, 1
UE RAPITENCA, 10

CF Reus de tota la vida: Anna, Olaya, Àngels, Maria, Paula, Esther, Patri, Irisi, Andrea, Lucas, Leyre. També van jugar: Asmae, Edurne.

UE Rapitenca: Jenni, Vero, Alba Fischer, Alba de Mira, Maicas, Escribano, Núria Callarisa, Judit, Naiara, Balsebre, Ainhoa. També van jugar: Paula, Julene, Martina, Naiara.

Gols: 0-1, Naiara (23′); 0-2, Judit (25′); 0-3, Vero (35′); 0-4, Maicas (44′); 0-5, Julene (66′); 1-5, Paula (69′); 1-6, Naiara (75′); 1-7, Martina (77′); 1-8, Martina (82′); 1-9, Vero (88′); 1-10, Judit (89′).

Àrbitre, Sr. Youness El Hannach Ghailan, de la delegació de Tarragona.

Podeu veure la classificació actualitzada després de la segona jornada de la segona volta al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

Les rapitenques afronten un partit teòricament assequible enfront el Tancat, un dels denominats partits trampa que ja ho va ser a la primera volta quan s’imposaven amb més dificultats de les previstes per 1 a 3, i amb la missió d’enllaçar tres o quatre partits guanyats que els hi doni suficient solidesa per afrontar la visita al camp del Tarraco d’aquí a quatre jornades amb la seguretat que no han pogut evidenciar en tota la temporada. Serà diumenge en el partit que inaugura la jornada a partir de les 12 del migdia.