IniciFutbol salaGolejada del CFS Roquetes que el sitúa en lloc de promoció d'ascens...

Golejada del CFS Roquetes que el sitúa en lloc de promoció d’ascens (8-3)

Immaculada trajectòria del CFS Roquetes a casa, on ha sumat fins ara els nou que han disputat, i fruit d’aquesta dinàmica s’han situat segons a la classificació, en plaça de promoció d’ascens cap a tercera divisió. El cert és que l’equip està demostrant una ràpida adaptació a la categoria i tan sols ha cedit una derrota en els cinc compromisos disputats fins ara i cercaran encadenar la quarta jornada consecutiva sense perdre a la pista de la Sentiu on buscaran la seua primera victòria a domicili.

El derbi territorial davant el Valls es presentava com un test exigent per als de Roquetes, davant un rival assentat a la categoria i establert a la part capdaventera del grup, que portava abans del partit dos punts més que els del Baix Ebre a la classificació. No en va, era l’equip que compta amb un major índex golejador a la lliga (26), tan sols seguit a un sol gol de diferència pels roquetencs a hores d’ara (25) i que encadenava tres victòries de forma consecutiva, després de caure per 5 a 4 a la pista de l’actual líder Linyola B en la jornada inagural del campionat.

S’iniciava molt bé el partit per als interessos roqueteros, ja que als dos minuts de joc Fran enviava al fons de la xarxa un rebuitg després d’una primera rematada de Jordan. No obstant això, els vallencs reaccionaven d’immediat i empatarien tan sols un minut més tard. Aquest gol, provocava el descontrol en el joc dels d’Edu Albiol, que entraven en una dinàmica d’anades i vingudes a les dues àrees, que finalment es segellava amb l’1 a 2 que li donava la volta al partit als nou minuts, aprofitant una de les poques badades defensives locals al llarg del partit. En dos minuts d’inspiració del FS Roquetes, primer Jordan (14′) i un minut més tard Pau (15′) tornaven a posar per davant al marcador. Això li donava ales al conjunt local, que en els cinc minuts restants per a marxar als vestidors convertien el partit en un autèntic monòleg i que aprofitaven per a incrementar les diferències al resultat amb els gols de Fran i Jaume Cuella, que li donaven un coixí important al conjunt ebrenc.

A la represa, el Valls mirava de tenir la iniciativa avançant la línia de pressió que els permetés tornar a entrar al partit i retallar distàncies al 5 a 2 que reflexava l’electrònic. Fruit d’aquesta inèrcia, als cinc minuts arribava el tercer gol dels de l’Alt Camp que tornava a donar emoció de cara al darrer quart de confrontació que restava per davant. En aquest tram de partit, Elio sota pals mantenia als roquetencs inflexibles amb aturades de molt mèrit, que permetien que en una intercepció de Fran al centre del camp quan restaven tan sols deu minuts per al final li permetia fer el sisè gol que tornava els tres d’avantatge per als d’Albiol. Moment en el qual els homes de Paco Cachinero arriscaven amb el porter-jugador, una situació que no causava els efectes de poder trencar l’ordenada defensa roquetenca, que aprofitaven per anotar mitjançant Moha dos gols més que dictava la sentència definitiva que els permetia superar als vallencs a la classificació.

CFS ROQUETES, 8
FUTSAL VALLS, 3

CFS Roquetes: Elio, Jaume Cuella, Fran, Marci, Quique Forcadell. També van jugar: Josep, Raúl (ps), Tahar, Pau Benito, Moha, Michael.

CFS Mediterrani Cambrils: Bernardo, David, Giralte, Xavi Pell, Òskar. També van jugar: Javi Martínez, Sergi (ps), Jose, Vladis, Marc Bel, Diogo, Encinas.

Àrbitre: David Doménech Rates de la delegació de Tarragona i Joan Solà Verdiell de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre amb Alexia Ferrando Copovi del comitè arbitral de Terres de l’Ebre com a jutge assistent. Van amonestar a Moha (28′), Michael (38′), Tahar (39′) i al delegat Albert Forcadell Millan (39′) del CFS Roquetes i a Josep (39′) i Diogo (39′) del Futsal Valls.

Gols: 1-0, Fran (2’); 1-1, Encinas (3’); 1-2, Encinas (9’); 2-2, Michael (13′); 3-2, Pau Benito (15’); 4-2, Fran (17′); 5-2, Jaume Cuella (19′); 5-3, David (25′); 6-3, Fran (30′); 7-3, Moha (36′); 8-3, Moha (37′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la quarta jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: