IniciFutbol salaNil lidera la victòria del FS Batea, que suma el nou de...

Nil lidera la victòria del FS Batea, que suma el nou de nou (5-3)

Tres de tres. Ni en els millors somnis entrava aquesta arrancada de competició per al FS Batea, després d’haver ascendit aquesta mateixa temporada des de segona divisió, però el cert és que el conjunt terraltí està demostrant tindre un equip molt compensat, que li va permetre superar als tarragonins en un partit vibrant fins al darrer instant. El Futsalpax va demostrar tenir un equip competitiu després del descens de Divisió d’honor la temporada passada i que volen estar entre les places capdavateres per intentar recuperar la categoria perduda l’any passat.

El cert, és que els homes d’Antonio Blas estan protagonitzant un inici de lliga immaculat on han sumat tres victòries en els primers tres compromisos de la temporada i són líders en solitari del subgrup 6B de primera divisió catalana, amb el ple de punts un total de 9. Els segueix en segona posició un altre conjunt que a l’igual que el conjunt de la Terra Alta, ha ascendit aquesta mateixa temporada, l’Aula Esport de Reus, que no va poder jugar el compromís d’aquesta jornada per incompareixença de la Pobla de Mafumet, al feu reusenc, i que ara mateix són els dos únics conjunts que ho han sumat tot en aquesta arrancada de lliga, perfilant-se com a equips a tindre en compte aquesta temporada.

Nil amb un hat-trick lidera la reacció terraltina

El partit resultava complicat com a priori es presumia. Eren els tarragonins qui colpejaven primer avançant-se al marcador quan es duien cinc minuts del temps reglamentari. Però aquest gol, no trastocava les intencions de l’equip local que amb un pavelló ple a vessar els espolejava i Nil aconseguia l’empat pràcticament en l’acció següent culminant una gran jugada personal que feia esclatar a l’afició terraltina. Aprofitant la inèrcia del gol, dos minuts més tard era el propi Nil qui capgirava la situació al marcador, aprofitant una ràpida transcisió ofensiva, després d’una recuperació a camp propi.

No obstant això, en una acció d’estratègia tres minuts després del 2 a 1 i una bona combinació atacant del Pax, li tornaven a donar a la truita i es situaven per davant al marcador altre cop, a falta de dos minuts per arribar al descans. El capità de l’equip Igor, agafava la responsabilitat, juntament amb Casadó sota pals evitant que el marcador fos més ampli per als tarragonins, i feia el 3 a 3, en el que podem definir com a gol de la temporada: després d’un córner servit en curt des de la dreta de l’atac, la pilota li arribava al capità batea, qui després de fer un regat es perfilava i connectava un obús que entrava pràcticament per l’escaire. Un autèntic golàs! Amb la incertesa del marcador s’enfilava el camí de vestidors amb tot per resoldre a la segona meitat.

A la represa, la comunió existent entre l’afició i l’equip es va cohesionar favorablement als interessos locals, juntament en un Alanyà incommensurable sota pals (no va encaixar cap gol) i durant els segons vint minuts es va poder veure la millor versió dels d’Antonio Blas, que gràcies a una rematada de Renatas als tres minuts de la segona part tornava a posar per davant al marcador als de la Terra Alta, que no tancaven el partit fins a falta de tres minuts per al final de la confrontació en una rematada potent de Nil, que completava el seu ‘hat-tck’ particular, que feia esclatar al nombrós públic assistent.

FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 5
FUTSALPAX TARRAGONA, 3

FS Batea Hostal de l’Anton: Casadó, Nil, Jordi, Calvo, Igor. També van jugar: Renatas, Alanyà (ps), Marcel, Mora, Enric.

Futsalpax Tarragona: Xavier, Marc, Roger, Didac, Mariné. També van jugar: Drame, Jordi (ps), Figueroa, Mateo, Víctor, Cristopher.

Àrbitre: Joan Solà Verdiell, àrbitre de 2a B de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre. Targetes per a Enric (29′) i Igor (31′) dels locals i per a Víctor (30′) dels visitants.

Gols: 0-1, Víctor (5′); 1-1, Nil (5′); 2-1, Nil (7′); 2-2, Roger (10′); 2-3, Didac (18′); 3-3, Igor (18′); 4-3, Renatas (23′); 5-3, Nil (37′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la tercera jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: