IniciFutbol salaGolejada del FS Ascó que les manté invictes i líders del grup...

Golejada del FS Ascó que les manté invictes i líders del grup (4-0)

El FS Ascó segueix intractable en aquest inici de temporada on ha sumat quatre victòries en els quatre compromisos que ha disputat, i és manté com a l’únic equip invicte de la categoria juntament amb el Montblanc, que compta amb un partit menys disputat.

L’inici del partit va ser força intens per part dels dos conjunts que van generar les seues arribades a les àrees respectives, fins que a mitjans de la primera meitat Montse avançaria a les locals (14′) trencant l’equilibri al marcador. Tres minuts més tard Eli culminava amb el cap una centrada des de la banda i ampliava la renda favorable a les d’Eugeni Piñol per marxar així al descans de la confrontació.

Després del pas per vestidors i amb el 2-0 en contra, el Priorat Nord mantenia la intensitat i collava a la recerca del gol que els donés esperances d’intentar tindre opcions de puntuar. Tot i això, la contundència defensiva de les riberenques va mantenir la porta a zero i Eli aprofitava un contracop als deu minuts de la represa per ampliar l’avantatge local (35′), amb un espectacular rematada que entrava pel mateix escaire. Alba tancava la golejada definitiva a falta de vuit minuts per al final del compromís (42′) amb una rematada des de fora de l’àrea que entrava pel mateix escaire de la porta visitant.

Podeu veure la classificació després de la quarta jornada disputada de la segona divisió de futbol sala femení, clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

La setmana vinent les asconenques visiten la pista del Maspujols, cinquè classificat amb sis punts, dissabte a partir de les 18 hores de la tarda. Les riberenques intentaran mantenir la bona dinàmica d’aquest inici de temporada, per consolidar les expectatives d’ascens a primera divisió.