IniciPoliesportiuCiclismeIvan Viladrich (Granfons-SB Hotels-Terres de l'Ebre), domina en la categoria júnior del...

Ivan Viladrich (Granfons-SB Hotels-Terres de l’Ebre), domina en la categoria júnior del IX Ciclocròs Ciutat de Manresa

Ivan Viladrich s’ha imposat en la categoria júnior del IX Ciclocròs Ciutat de Manresa, quinta prova del calendari 2021 de la Copa Catalana CX. que ha comptat amb la participació de més de 300 ciclistes entre totes les categories, en una jornada organitzada per l’Esport Ciclista Manresà.

La Zona Esportiva del Congost de la capital Bages ha estat l’escenari del ja conegut circuit del calendari català. Ivan Viladrich (Granfons-SB Hotels-Terres de l’Ebre), ha estat el més ràpid en efectuar el recorregut en la categoria júnior, invertint un temps de 42’28”, seguit en segona posició per Pau Pujol (Jufré Vic-ETB), que ha arribat 16 segons després, i tercera d’Adrià Franquesa (UCV Bikesports Ford Nicol), a 34 segons.

En la categoria cadet victòria de Roc Cubí (Jufrè Vic-ETB), amb un temps de 28’47”, amb dècima posició de Pol Viladoms (Granfons-SB Hotels-Terres de l’Ebre) a 3’04”, destacant també la sexta posició de Matiss Van Kerckhove (Montbike Cycling Team), que la pròxima temporada formarà part de l’equip del Granfons-SB Hotels-Terres de l’Ebre.

Després de les proves de la Garriga, Masquefa i Manresa, la Copa Catalana continuarà  amb la disputa el pròxim diumenge de la prova de Sant Joan Despí.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies