IniciConsells esportiusGuardonats ebrencs als Premis Valor, Esport i Ciutadania dels Consells Esportius de...

Guardonats ebrencs als Premis Valor, Esport i Ciutadania dels Consells Esportius de Catalunya

Diversos esportistes, entitats i institucions ebrenques van ser guardonats el passat dissabte a la R脿pita en el decurs de la gala Premis Valor, Esport i Ciutadania organitzada per la Uni贸 de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Els premiats, a proposta dels seus respectius consells esportius, van ser pel Montsi脿, Fernando聽Sorli, per la seva contribuci贸 al foment de l’esport escolar i en especial del聽tennis聽taula i futbol sala; director d’escoles esportives a Ulldecona, membre de la comissi贸 directiva del consell esportiu i col路laborador en esdeveniments d’脿mbit esportiu comarcal. I, d’una altra banda, l’Institut Escola Agust铆 Barber脿 d’Amposta, per la seva continuada implicaci贸 als programes dels Jocs Esportius Escolars i Pla Catal脿 d’Esport a l’Escola, a partir d’uns clars fonaments de jugar per sobre de competir, i fent esport sense exclusions. Els premiats del Baix Ebre van ser el Club聽Volei聽Roquetes, per la seva implicaci贸 en la introducci贸 i promoci贸 del聽volei聽a les escoles fent trobades i competicions intercentres;聽i聽Juanjo聽Accensi, per la seva dedicaci贸 en la promoci贸 de l’esport de base al Perell贸, fent possible la participaci贸 d’esportistes en competicions escolars de cros, atletisme, futbol, handbol i b脿dminton entre d’altres. El consell esportiu de la Ribera d’Ebre va proposar pel guard贸 a Toni Garcia, que durant聽36聽anys va exercir de professor d’educaci贸 f铆sica als centres d’ensenyament Escola Enric Grau聽Fontser茅聽i a l’Institut de Flix. Tamb茅 va ser professor de la Gimn脿stica per a la Gent Gran, va organitzar i col路laborar en nombrosos esdeveniments esportius de la poblaci贸 i de la comarca, exsecretari t猫cnic del Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre del 2005 al 2019, i medalla d’argent de la Federaci贸 Catalana d’Atletisme. El guardonat a proposta del Consell Esportiu de la Terra Alta fou聽Bernardino聽Roig, secretari t猫cnic del Consell Esportiu durant vint-i-dos anys, destacant per una feina molt especial en tot el relatiu a l’esport base i la seva promoci贸.

La gala va servir per lliurar una placa commemorativa d’agra茂ment per la part de la UCEC, i que no s’havia pogut fer abans per culpa de la pand猫mia, a tots els ajuntaments que van ser seu dels聽World聽Sports聽Games, els jocs populars que van dur 5.000 esportistes a les Terres de l’Ebre el juliol del 2019. A t铆tol personal van rebre una distinci贸 Ferran Bel, exalcalde de Tortosa, un dels impulsors de l’esdeveniment, i l’actual alcaldessa, Meritxell聽Roig茅.聽Per 煤ltim, van tenir tamb茅 el seu reconeixement els presidents dels consells esportius ebrencs que han format part de la comissi贸 directiva de la聽UCEC, Pere聽Panisello, Ivan Romeu, Agust铆 Verdiell i Enric Adell.

Jaume Domingo, president de la聽UCEC, va reivindicar la import脿ncia dels consells esportius en el context general esportiu del pa铆s, la necessitat de fer-los cr茅ixer al voltant de tot el relatiu a l’esport popular catal脿, i no va dubtar en recon猫ixer el paper rellevant i que de forma continuada estan tenint les Terres de l’Ebre per l’organitzaci贸 d’activitats esportives, donant mostres d’una gran capacitat organitzativa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 3 = 4

脷ltimes not铆cies