IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta guanya el seu tercer torneig Rafa Nadal Tour a València

Ian Barroeta guanya el seu tercer torneig Rafa Nadal Tour a València

El tennista rapitenc Ian Barroeta, va sumar el seu tercer títol del circuit Rafa Nadal Tour by Santander en la categoria aleví, i després dels aconseguits a Barcelona i Gran Canaria, es va emportar la victòria en el disputat a les instal·lacions del Club Tenis Español de València.

L’alumne del Club Tennis Serramar de la Ràpita, es va imposar en la final a Èric Badenes, campió aleví de la Comunitat Valenciana, per 6-2, 6-2, en un partit molt complet, portant la iniciativa i cometen molt poques errades.

En semifinals havia superat a l’aragonès Gonzalo Corrales, 6-4, 6-3, en quarts de final al madrileny. Marco Quesada, 7-5, 6-4, en octaus a Carlos Marin del Cercle Sabadellés, 6-4, 5-7 (10-5), en setzens a Carlos Terrones, del CT Valldoreix, 6-0, 6-0, quedant exempt en la primera ronda, com a primer cap de sèrie del torneig.