IniciCiclismeBTTEl xertolí Pau Marzà campió de la MMR Asturias Bike Race

El xertolí Pau Marzà campió de la MMR Asturias Bike Race

Pau Marzà va gestionar la bona renda que portava en l’última etapa sobre Kevin Suárez, i es va proclamar campió de la MMR Astúries Race, en una quarta edició de tres dies amb recorreguts espectaculars, i rècord de participació amb més de 500 bikers.

En aquesta edició, els ciclistes van fer front a tres jornades de pur MTB pels voltants d’Oviedo. Les dues primeres etapes van sortir des del Centre Eqüestre El Asturcón d’Oviedo, mentre que la tercera i última etapa ho va fer des de Pola de Siero per posar el colofó. Un recorregut amb 145 quilòmetres i 3.900 metres de desnivell, ràpida, tècnica i complicada, sobretot l’última en una ascensió amb fang, al més pur estil ciclocròs.

El ciclista xertolí del Gobik Factory, es va imposar amb un temps final de 6:50’04”, compartint podi amb el càntabre, Kevin Suàrez, 6:52’15”. i Juan Ignacio Pérez, 6:54’30”. Per equips també es va emportar la victòria amb el Gobik Factory, juntament amb Senen González i Pilar Fernández.