IniciPoliesportiuAtletismeCatalunya amb Adam Maijó s'imposa al Campionat d'Espanya d'atletisme de federacions autonòmiques

Catalunya amb Adam Maijó s’imposa al Campionat d’Espanya d’atletisme de federacions autonòmiques

Adam Maijó va col·laborar amb el triomf de la selecció catalana d’atletisme, al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, disputat a Granollers.

L’atleta de Batea, va ocupar la segona posició, en la prova dels 1.500 metres, amb un temps de 3’50″68″‘, que va tenir un final molt emocionant, amb un grup d’atletes lluitant per la primera plaça, amb quatre atletes per sota dels 3’51″‘. El primer lloc va ser per al navarrès, Estanislao Nicolás Ruiz, amb 3’50″33″‘, amb tercera i quarta plaça respectivament per a Yahya Aouina El Karboubi de Castellà i Lleó, 3’50″81″‘, i l’aragonès, Noe Larroy, 3’50″85″‘.

Catalunya es va imposar amb autoritat, enduent-se el títol estatal sumant 575 punts. Andalusia va ocupar el segon esglaó del podi amb 528 punts, i Madrid el tercer amb 490,5 punts. El combinat català va dominar des de la primera prova del festival fins al final.