IniciFutbol3a divisió'Hat-trick' d'Adri Fernández que li permet al FC Ascó sumar la primera...

‘Hat-trick’ d’Adri Fernández que li permet al FC Ascó sumar la primera victòria a 3a

El FC Ascó suma els tres punts en la primera sortida en el retorn a la Tercera Divisió, i deixa al Granollers encara sense haver pogut puntuar en els tres partits disputats. El partit va ser intens, igualat i es va decantar per la major capacitat de definició del conjunt asconenc, i especialment del seu inspirat davanter Adri Fernández, autor dels tres gols del seu equip.

El partit va començar sense un dominador clar i només un parell de situacions de perill provocades per la davantera local, però l’equip dirigit per Germán Inglés ha aconseguit fer se amb el control del joc. Els locals han insistit a treure la pilota jugada, arriscant en algunes accions, que han provocat la recuperació per part de l’Ascó, que ha pressionat a la recerca de sorprendre el seu rival, intentant guanyar l’esquena de la defensa rival. Una d’aquestes recuperacions de pilota, ha permés al minut 21, que Adri Fernández supere a Àlex Baño, per marcar el primer gol del partit i del seu compte particular. Ha reaccionat el conjunt vallesà, i només 4 minuts després, han aprofitat una jugada d’estratègia arran d’una sacada de banda per situar l’empat al marcador, resultat al qual s’ha arribat al descans.

S’ha mantingut la igualtat al segon temps, amb un Granollers intentant portar la iniciativa i l’Ascó ben posicionat, defensant-se amb ordre, i sortint amb perill al contraatac. Adri Fernández després d’una sacada de banda i en la transformació d’una pena màxima, ha donat una bona renda de dos gols al seu equip. El Granollers no s’ha resignat a la derrota, i ha seguit lluitant però el seu segon gol marcat per José Enrique en temps afegit, ha arribat massa tard i ja sense possibilitats de buscar l’empat.

Al final del partit Germán Inglés tècnic del FC Ascó, estava satisfet sobretot del resultat obtingut pel seu equip “sabíem que seria un partit complicat, i el cert és que ens ha costat molt treure els tres punts, però l’actitud de l’equip ha estat molt positiva i marxem molt contents per aquesta primera victoria”. Ha insistit que el millor del partit ha estat l’excel·lent resultat aconseguit “hem jugat bé la primera part i més amb el gol, però l’empat d’ells ens ha fet mal, a la segona part no ens ha sortit el que volíem fer, però en dos jugades que hem pressionat bé, hem marcat els dos gols”.

EC GRANOLLERS, 2

FC ASCÓ, 3

EC Granollers: Àlex Bayo, Marc Rayo, Serra, Morral (Zaid Saban, 77’), Escamilla (Bilal, 67’), Jandro, Hamza, Quintanilla, Dani Ruiz (José Enrique, 77’), Marc Fuentes, Urbina.

FC Ascó: Verdejo, Genis (Jorge Granado, 46’), Cuenca, Maxi, Sergio Càliz, Miravent, Nico Díaz (Rafa Llop, 67’), Marcel Messeguer (Imad, 61’), ] Gerard Badia (Hamir, 84’), Pol Benito (Marc Blanch, 77’) i Adri Fernández,

Gols: 0-1, Adri Fernández (21’); 1-1, Dani Ruiz (25’); 1-2, Adri Fernández (74’); 1-3, Adri Fernández (p) (88’); 2-3, José Enrique (96’).

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo de Barcelona. Targeta groga al local Serra els visitants Pol Benito, Adri Fernández i al tècnic German Inglés.