IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta amb Álvaro Garcia, campions de dobles en el Kids Cup...

Ian Barroeta amb Álvaro Garcia, campions de dobles en el Kids Cup U 12 Emilio Sánchez Academy

Ian Barroeta ha afegit un altre titol al seu palmarés. L’alumne del Club Tennis Serramar de la Ràpita, es va imposar en la competició de dobles del Kids Cup U 12 de l’Academy Emilio Sánchez Vicario de Barcelona, torneig del Tennis Europe Junior Tour, amb participació de joves promeses internacionals, formant parella amb Álvaro Garcia López (RCT Barcelona), amb el que havia protagonitzat la final del Campionat de Catalunya aleví, el passat mes de febrer, amb triomf de Barroeta.

En la final es van imposar a la parella russa amb Alexander Figurovskiy i Grigory Gorskiy per 6-3 i 6-3. En semifinals van superar als francesos Mathis Adrot i Romeo Gualenzi, per 6-3 i 6-2, en quarts de final a Yutaro Otsuka del Japó i Kyle Wan, de Hong Kong, per un doble 6-2, i en octaus a Diego Custodio Wagner dels Estats Units i Daniel Soukup de la República Txeca, en l’eliminatòria més complicada, on van perdre l’únic set del torneig, per 6-2, 4-6 (10-7).

En la competició individual, Ian Barroeta va perdre el seu primer enfrontament, amb el rus Grigory Gorskiy, en un duel molt igualat, que es va resoldre en tres sets, 3-6, 6-4, 6-3. Posteriorment Gorskiy, va guanyar totes les eliminatòries amb molta autoritat, sense perdre cap set, i superant en la final al francés Mathis Adrot, 6-1, 6-0.