IniciPoliesportiuRemMedalla de plata del quatre amb timoner de Laura Turón a la...

Medalla de plata del quatre amb timoner de Laura Turón a la segona jornada de la Copa de la Joventut de rem

Laura Turón (CN Amposta), amb Lucia Ruiz (CN Sevilla) de timoner, juntament amb Laura Montes (CN Sevilla) i Miriam Molina (Circulo Labradores de Sevilla), Emma Vázquez (CR San Felipe del Ferrol), van repetir podi en la segona jornada de la Copa de la Joventut, que es disputa a l’embassament gallec de Castrelo do Minyo. L’embarcació de la selecció espanyola, després de la medalla d’or de la primera jornada, s’han penjat la de plata, en la segona amb un temps de 7’31″38″‘.

El bot espanyol ha tornat a protagonitzar una dura i emocionant lluita amb les representants britàniques, que ha portat sempre la iniciativa, però amb les españoles sempre molt prop a la seua estela. Al final s’han canviat les posicions de l’anterior jornada, i Gran Bretanya s’ha emportat l’or amb 7’30″76″‘, només 62 dècimes de segon menys que l’equip espanyol. França amb 7’37″95’, ha repetit medalla de bronze, mentre Itàlia ha finalitzat de nou quarta amb 7’44″28″‘.

Les mateixes protagonistes amb juntament amb Àngela Delgado (Circulo de Labradores de Sevilla), Noemi Sabin i Sofia Naboi (Tiempo Libre El Ejido), Júlia Ordóñez (CN Sevilla), i Xián Cabrera (CR Vigo), van repetir la quarta plaça en el vuit amb timoner, regata en la qual es va tornar a imposar Gran Bretanya, amb 6’51″33″‘, amb plata i bronze per als Països Baixos i França. En quinta posició es va classificar Itàlia.

Els components del quatre amb els components del quatre amb Emma Vázquez (CR San Felipe del Ferrol) de timoner, de Nicolae Vatamaniuc (CN Amposta), Alberto Rocha i Ricardo González (RC Mediterraneo Málaga), i José Manuel López (Circulo de Labradores de Sevilla), que en la primera jornada s’havien penjat la plata, no van poder pujar al podi, ocupant la quarta posició, en una regata en la qual es van imposar els representants d’Hongria, amb 6’49″55″‘. La medalla de plata i bronze van ser respectivament per a Gran Bretanya i França, entrant el bot hispà a 3″52″‘, dels campions en una prova molt disputada.

El quatre escull amb Sergi Olid (CR Delta Sant Jaume d’Enveja), i Álvaro Gómez (CR Vigo), Adrián Guerrero (CR Guadalquivir 86) i Alexander Jurado (CN Helios), van tornar a finalitzar en sèptima posició, primers de la final B, d’una modalitat amb podi per aquest ordre per a Itàlia, França i la República de Txèquia. El bot hispà va marcar un temps de 6’27″49″‘, per davant de Suïssa, Noruega, Països Baixos, Àustria i Suècia.

El vuit amb Elisa Pérez (CN Sevilla) de timoner, Nicolae Vatamaniuc i Sebastià Cano (CN Amposta), Alberto Rocha i Ricardo González (RC Mediterraneo Málaga), José Manuel López i Iker Castiñeira (Circulo de Labradores de Sevilla), Salvador Suárez (CN Sevilla), i Pau Simó (CR Tortosa), van finalitzar en sèptima posició, amb un podi format per Gran Bretanya, medalla d’or, i plata i bronze per a Bèlgica i Itàlia.