IniciMotorJeremy Alcoba torna a la competició del Mundial de Moto 2, amb...

Jeremy Alcoba torna a la competició del Mundial de Moto 2, amb la catorzena posició al GP Gran Bretanya

Després de l’aturada habitual d’estiu, ha tornat el Mundial de Moto 2, amb el Gran Premi de Gran Bretanya, dotzena prova del calendari, al mític circuit de Silverstone, on Jeremy Alcoba ha pogut puntuar, finalitzant en la catorzena posició.

Ha estat una prova complicada per als pilots de l’equip Liqui Moly Intact GP, amb problemes en l’arrencada, i posterior caiguda de l’alemany.

Els aficionats han pogut presenciar una carrera espectacular. Augusto Fernández s’ha endut la victòria superant a Alonso López a tres revolts per al final. El madrileny es va posar líder a la segona volta i només va cedir a l’última. El pilot local Dixon, ha completat el podi, el japonés. Ogura ha ocupat el quart lloc, Canet el cinqué i Vietti sisé, cedint el lideratge del Mundial a Augusto Fernández.

Jeremy Alcoba, ha tornat a puntuar després d’Assen. Però per al pilot jesusenc ha estat també un començament força complicat, que li ha costat la pèrdua de sis posicions. La seua reacció ha estatpositiva per remuntar i finalitzar en catorzena plaça a 17.285 del guanyador. Amb dos punts més al campionat a la butxaca, ara es dirigirà a Estíria, on es durà a terme el Gran Premi d’Àustria al Red Bull Ring del 19 al 21 d’agost.

Jeremy Alcoba ha finalitzat bastant satisfet del seu rendiment. “Crec que ha estat un dels millors caps de setmana de la temporada, ja que hem treballat molt bé durant el cap de setmana. He tingut una bona posada a punt, i una bona sensació. Des del començament de divendres, em vaig concentrar a millorar. Al començament de la cursa, m’he sentit molt concentrat i estava convençut que potser avui podíem fer una bona carrera, però al principi he perdut moltes posicions, finalitzant la primera volta en vinté lloc. La veritat és que ha estat molt complicat tornar, quan estava amb Marcel a les primeres voltes, fins i tot sentia que era més lent que jo, i no volia cometre un error darrere seu en avançar per no caure tots dos. Lamentablement, he desaprofitat el moment adequat per passar-ho, en canvi, dos pilots m’han avançat, el que em va costar encara més temps, però finalment he trobat el meu ritme, que ha estat bo. En cas d’haver-lo tingut al principi, podríem haver lluitat pels 10 primers llocs. Això, per descomptat, m’alegra perquè mostra que el potencial encara hi és. Ara em concentraré en la propera carrera, amb l’esperança d’aspirar a més.”

El mànager de l’equip, Jürgen Lingg, feia també una valoració positiva de la seua actuació. El cap de setmana de Jeremy ha estat bo des del principi. Tenia la impressió que les vacances d’estiu realment li han anat bé. Va ser recompensat per la seua bona feina a la Q2, cosa que em va fer molt feliç per ell. Per descomptat, això ens va donar esperances justificades per a punts. Després va mostrar una carrera realment sòlida. Es podia veure en els temps que fins i tot hauria estat suficient per a un lloc més amunt a la classificació. Des del meu punt de vista, ha estat un començament molt positiu per a la segona meitat de la temporada, i si segueix així, també pujarà!.

A la classificació general ocupa la dinovena posició amb 35 punts. Després de prova britànica, s’ha produït canvi de líder, posició que ara ocupa Augusto Fernández amb 171 punts, seguit pel japonés Ai Ogura amb 158 i l’italià Celestino Vietti amb 156.