IniciPoliesportiuCiclismeIlia Shchegolkov del Controlpack, segon sub-23 a la Copa Espanya de ciclisme

Ilia Shchegolkov del Controlpack, segon sub-23 a la Copa Espanya de ciclisme

Les dos proves en terres gallegues de Padrón i Vigo, van posar el punt final a la Copa Espanya Elit i Sub-23, d’aquesta temporada.

La prova Rutas Xacobeas organitzada pel CC Padronés-Cortizo, va representar la penúltima prova del campionat, repetint l’espectacular recorregut de l’any passat, amb sortida i arribada a la localitat corunyesa de Padrón. La victòria va ser per a Vicente Rojas (Supermercados Froiz), amb un temps de 4:00.43. Ilia Shchegolkov (Controlpack) amb 4:01.06.

L’equip senienc no va estar present en l’última prova a Vigo, però les primeres posicions en la categoria sub-23, ja estaven assegurades, amb el títol per a l’uruguaià Thomas Silva (Caixa Rural-Alea), amb 618 punts, seguit pel rus Ilia Shchegolkov (Controlpack), 432, i tercer lloc per a Sergio Trueba (Gomur Cantabria Infinita), amb 380.

Ilia Shchegolkov ha culminat una excel·lent campanya a la Copa Espanya, amb la victòria en la primera prova del Circuit del Guadiana a la localitat extremenya de Don Benito i en l’octava del Memorial Pascual Momparler, finalitzant en una meritòria segona plaça, tot i no participar en totes les proves del calendari.