IniciPoliesportiuCiclismeIlya Savekin i la PC Baix Ebre dominen en la primera prova...

Ilya Savekin i la PC Baix Ebre dominen en la primera prova de la Copa Catalana júnior de ciclisme al Prat

La Penya Ciclista Baix Ebre va tenir el màxim protagonisme en la carrera inaugural de la Copa Catalana júnior de ciclisme en carretera, la quarta edició del Gran Premi Copa de Primavera, organitzada per l’Agrupació Ciclista El Prat, i disputada al ja tradicional circuit de la Ronda Sud de la ciutat de la comarca del Baix Llobregat, amb un recorregut de 75 quilòmetres, que van finalitzar 72 participants.

El ciclista Ilya Savekin de la Penya Ciclista Baix Ebre, va entrar en solitari a la meta, amb un temps de 1:53’13”, amb una mitjana de 39,75 quilòmetres per hora. La segona i tercera posició va ser per als representants de l’Europa-Tadesan-Bluepower, Adrià Garmendia, a 13 segons i Lluc Plana a 5. En quart lloc, es va classificar Ivan Viladrich a 24 segons, en novena Daniil Kazakov a 28, en dinovena Adrià Rofes a 1’45”, i a continuació per aquest ordre van anar fent la seua aparició a la meta Adria Singh, Ivan Rovira, Mario Chavarria i Ray Sanz, per culminar una gran actuació de la Penya Ciclista Baix Ebre, que li va permetre ocupar el primer lloc en la classificació per equips, pe davant de l’Europa-Tadesan Bluepower, Tot-Net, Finques Feliu Cycling Tea, UCV Tem/Bikesports/Fordini, Autovivo Grup i Mataró Esport Ciclista.

La pròxima prova de la Copa Catalana de Ciclisme júnior i fèmines, serà el Gran Premi Diputació-Trofeu Agullana-Volta de Girona, previst per al pròxim 29 d’abril.