IniciAtletismeRunning SèriesIvan Ocampo i Eva Ledesma els més ràpids en la carrera llarga...

Ivan Ocampo i Eva Ledesma els més ràpids en la carrera llarga de la Cursa de l’Ampolla

Un total de 167 participants van prendre part en les dues carreres de la Cursa de l’Ampolla, octava del Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre. La sortida es va efectuar des de l’Avinguda Marítima, davant del pàrquing del Club Nàutic, amb un recorregut per un circuit urbà, al que els inscrits en la cursa de 5 quilòmetres van donar dues voltes, amb avituallaments líquids situats als girs de 180º del circuit, al port pesquer i al passeig de l’Arenal.

En la carrera llarga dels 10 quilòmetres, amb 76 participants, es va imposar l’atleta veterà gallec de Ribadavia, Ivan Ocampo amb un temps de 32?51″, seguit del sènior Cristian Gutiérrez, 34’54”, i el veterà Azziz El Jihaoui, 35’17”. La més ràpida entre les participants femenines va ser la lleidatana veterana Eva Ledesma, amb un registre de 37’10”, amb segon i tercer lloc de la sènior Khadija Mendou, del CA Ascó, 39’28”, i la veterana falduda Cèlia Callarisa, 42’27”.

Grup de corredors locals participants a la cursa. Foto: Cedida

En la carrera de 5 quilòmetres, amb 91 participants, la victòria va ser per al jove atleta Aissa Ouchbab, amb un registre de 16’27”, amb segona posició el veterà de Musa Sowe, 16’34”, i el sub-23 Mohamed Akraa, 16’40”. Els tres primers llocs femenins van ser per a la sub-18, Anna Rebull, 22’10”, la sènior Gina Brull, 22’38”, i .la sub-16, Queralt Casacoberta, 22’48”.

La pròxima cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà el 6 de novembre amb la disputa de la Cursa d’Amposta de 5 i 10 quilòmetres.