IniciMotorMés d’un centenar de participants al català femeni i de nens de...

Més d’un centenar de participants al català femeni i de nens de l’Oriola Parc d’Amposta

El circuit Oriola MX Parc d’Amposta va ser l’escenari, aquest passat diumenge, de la cinquena cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i de la sisena prova del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení.

La cursa ha estat un èxit a tots els nivells, especialment pel que fa a la participació, amb més d’un centenar de pilots que es van desplaçar fins al traçat de la capital de la comarca del Montsià.

La nota més destacada de la jornada ha estat la consecució del títol per part de Pau Caudet. El pilot de Castelló s’ha proclamat campió de la categoria MX65 després d’imposar se per partida doble al circuit d’Amposta. El podi de la categoria MX65 l’han completat Roc Gómez, segon, i Jordi Alba, tercer.

Pel que fa a la categoria MX50, Òscar Martínez es va enfilaral primer esglaó del podi, seguit d’Alonso, segon, i Pepe Badiella, que van completarles posicions d’honor. Anna González i Mariona Valero van ser les protagonistes de les categories Femenines. Les dues pilots que van proclamar-se campiones de Catalunya en la darrera cursa celebrada al circuit d’Almenar van tornar a pujar a l’esglaó més alt del podi; González a la categoria MX Femení 85, i Valero a la categoria MX Femení Open.

El podi de la categoria MX85 el van completar Julieta Croci, segona, i Zoe Querol, tercera. D’altra banda, el top 3 de la categoria Femení Open ha estat format per Pau Deya, segona, i Cristina De Juan, tercera.

Javier Salinas va aconseguir la victòria en la categoria MX85 Cadet gràcies a un meritori doble triomf en les dues mànegues disputades. Samuel Benítez i Alejandro Liñan, per aquest ordre, van completarels calaixos del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, a Oleguer Riba li van ser suficienets 45 punts per pujar a l’esglaó més alt del podi. Ot Marí, i Nil Pallarès, van completar les posicions d’honor. L’última prova de les dues competicions es disputarà el pròxim 27 de novembre