IniciMotorJeremy Alcoba afrontara la carrera del GP Emilia Romagna en una situació...

Jeremy Alcoba afrontara la carrera del GP Emilia Romagna en una situació poc favorable

Jornada complicada per a Jeremy Acoba (Indonesian Racing Gresini), en el GP Emilia Romagna, la setzena prova del Mundial de Moto3, que es disputa al circuit de Misano Marco Simoncelli. El pilot jesusenc no ha passat el tall a la Q1 i demà es veurà obligat a sortir des de la vint-i-sisena posició a la graella.

En realitat, les millores ja van venir del FP3 per a aconseguir l’accés directe a la Q2 fins. Les condicions mixtes no van ajudar, però fins i tot en la Q1 Alcoba va estar molt a prop de la línia de meta, només es va aturar per un xoc en el quinzena corba quan va ser llançat cap a la línia de meta.

S’espera el sol per demà al Misano World Circuit i els valors a la pista podrien canviar dràsticament. Alcoba si vol puntuar necessita una gran remuntada en el decurs de la prova, i tot i la situació poc favorable de la graella de sortida, confia a fer una bona carrera “Tant amb la pista completament mullada com en condicions mixtes, les sensacions han estat bones, especialment en comparació amb les d’ahir. Aquest matí probablement podríem haver fet alguna cosa més i arribar fàcilment a la Q2. Desafortunadament, a la Q1 la pista encara que prima, estava completament seca i un últim sector encara mullat. Vaig provar una volta ràpida que sens dubte m’hauria donat accés a la Q2, però a la quinzena corba vaig perdre la davantera. Demà tot canviarà perquè la pluja ens hauria de deixar tranquils, tenim una bona posada a punt de Misano 1, així que seguim confiant”.

En la primera fila de la graella de sortida estaran l’italià Niccolo Antonelli, que ha estat el més ràpid en la sessió d’avui, amb el txec Filip Salac i l’italià Riccardo Rossi. Els dos màxims aspirants al títol, Pedro Acosta que podria assegurar-se el títol de forma matemàtica, i Dennis Foggia, ho faran des de la segona i quinta.

La carrera de Moto 3, començarà a les 11:00 hores i és podrà seguir en directe per DZAN.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies