IniciFutbol,PoliesportiuObert el termini de presentació de candidatures a la IX Gala Esportiva...

Obert el termini de presentació de candidatures a la IX Gala Esportiva Canareva i Casenca

Alcanar compta amb un teixit associatiu que gaudeix de molta salut i també d’esportises de gran nivell. Després de l’aturada de l’any passat a causa de la pandèmia de covid-19, l’Ajuntament d’Alcanar, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat una nova edició de la Gala Esportiva Canareva i Casenca, amb el suport de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’un acte de reconeixement  dels i les esportistes, equips, entitats esportives, entrenadors, entrenadores i quelcom vinculat al nostre municipi que hagen tingut una actuació destacada durant l’any vigent o durant etapes anteriors.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 26 de novembre.

Com en edicions anteriors, prop d’un centenar d’esportistes rebran una medalla commemorativa en nom de l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona, amb una especial atenció als cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva, Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat

L’edició d’enguany tindrà lloc al mes de desembre, sempre tenint en compte l’evolució de la pandèmia i les mesures de prevenció de la Covid-19.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies