IniciMotorJeremy Alcoba començarà la prova del Gran Premi de casa a Barcelona...

Jeremy Alcoba començarà la prova del Gran Premi de casa a Barcelona des de la novena fila

Com si les temperatures tropicals no fossen prou desafiament per a l’home i la màquina, el vent va fer que els contrarellotge a la qualificació de Moto2 compliques més encara més la carrera als pilots.

El Gran Premi de Barcelona, nové de la temporada és d’especial importància per al debutant Jeremy Alcoba, perquè el pilot jesusenc vol demostrar davant dels milers d’aficionats que recorren el circuit de 4,7 km., que no va liderar el rànquing de Rookie de l’any al primer terç de la temporada per casualitat. Però el circuit de Barcelona no s’ho està posant gens fàcil aquest cap de setmana. El vent i les altes temperatures intensifiquen les dificultats ja existents que Jeremy Alcoba sent des de fa un temps sobre la seua moto Kalex. La vint-i-sisena posició de sortida a la fila de la graella, representa una nova decepció per al pilot, però sap que tot és possible a la cursa, especialment perquè la seua força encara no està en el ritme d’una volta, sinó en el ritme de carrera.

Jeremy Alcoba està ansiós per demostrar el seu esperit de lluita a la cursa de 22 voltes de diumenge a les 12:20 (CEST), encara que reconeix que va haver de lluitar contra algunes adversitats afegides. “Novament, va ser una altra qualificació difícil, ja que el vent es va fer més fort, cosa que no em va ajudar amb les meues lluites predominants. Simplement, ho va fer el doble de difícil per a mi. Realment necessito millorar el meu ritme de tornada. Vaig continuar amb la mateixa posada a punt que aquest matí però vaig seguir perdent temps a l’últim sector, sobretot perquè em molestava molt el fort vent. Necessito canviar el meu estil de conducció perquè així, sóc massa lent en aquest moment. El meu objectiu inicial per aquest cap de setmana era començar més endavant, però amb la posició inicial vint-i-sisena, serà molt difícil assolir l’objectiu principal. Òbviament, faré el màxim esforç com en algunes carreres tot és possible, així que continuaré pressionant com sempre”.

La pole ha estat per segona vegada aquesta any per a Celestino Vietti. El pilot italià sortirà demà des de dalt de tot de la graella i l’acompanyaran Arón Canet, que es va veure superat a l’última volta, i Joe Roberts.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 59

Últimes notícies