IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer subcampió de la Liga Nacional de Fuerza

Joan Ferrer subcampió de la Liga Nacional de Fuerza

El deltebrenc Joan Ferrer no ha pogut revalidar el títol de campió, però ha finalitzat en una meritòria segona posició de la Liga Nacional de Fuerza. Roberto Rodríguez ha fet ple de tornejos aquesta temporada 2021, guanyant els quatre, i aconsegueix el seu quint títol Lliga Nacional de Força després dels aconseguits el 2014, 2017, 2018 i 2019.

Pedro Cordón ha ocupat la tercera posició en la classificació general i en l’última prova molt exigent, disputada al Pavelló Municipal de la població toledana de Torrijos davant de molt públic. Al final, no han pogut participar per lesions diverses, Miguel Ángel Caldentey, Arnau Sala i José Vicente Barcelona.

Pedro Cordón s’ha imposat en la primera prova de l’arrossegament de camió, i en les quatre restants d’aixecament de cilindre, transport de carry, combinada i aixecament de les cinc pedres LNF, el gallec Roberto Rodríguez.

Joan Ferrer, ha finalitzat, en quart lloc, en la primera prova, i segon en les quatre restants. En la classificació general, el campió Roberto Rodríguez, ha sumat un total de 220 punts, seguit en segon lloc per Joan Ferrer, amb 192, tercer Pedro Cordón, 174, seguits de Miguel A. Caldentany, 110; Daniel Aroca, 86; Alberto G. Arteche, 74; Arnau Sala, 61; José Vicente Barcelona, 44, i Javier Zubieta, 3 2.

Els cinc primers classificats, Roberto Rodríguez, Joan Ferrer, Pedro Cordón i Miguel A. Caldentany, competiran directament a la Lliga Nacional de Força 2022, que comença amb el Torneig Preliminar el 25 de juny a les 11,30 hores a Guadalajara. D’aquest Torneig Preliminar sortiran els altres tres atletes de la LNF 2022, a més dels primers reserves.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 84

Últimes notícies