IniciMotorJeremy Alcoba després d'una nova remuntada finalitza puntuant en el novè lloc,...

Jeremy Alcoba després d’una nova remuntada finalitza puntuant en el novè lloc, al GP de Malàisia

Jeremy Alcoba deixa Malàisia després d’haver puntuat finalitzat en el top-10 amb una meritòria novena posició, al circuit Internacional de Sepang, de 50 km al sud de la capital, Kuala Lumpur, efectuades les 18 voltes programades, en la dinovena i penúltima prova del Mundial de Moto 2,i en un escenari on competia per primera vegada.

Els habituals ruixats, de vegades intensos, habituals en aquestes latituds i en aquesta època de l’any, afortunadament no es van produir diumenge de carrera, si bé alguns degoteigs puntuals van provocar breus dubtes a la graella de sortida de Moto2. Però tot es va mantenir sec i Jeremy Alcoba va tenir un bon començament des de la fila set.

El pilot jesusenc va oferir un bon rendiment en condicions de calor i humitat, aconseguint atrapar al grup que tenia davant i marcant la seua volta més ràpida a pocs metres del final del Gran Premi de Malàisia per acabar nové per davant de Fermin Aldeguer. L’italià Tony Arbolino va ser el més ràpid en un final d’infart, amb 38’25.2330. El van acompanyar al podi Alonso López, que se situa líder a la classificació de rookie de l’any, entrant a 11.411, i tercer el britànic Jake Dixon a 11.802. Jeremy Alcoba en la novena plaça ho feia a 24.407.

Finalitzada la prova, Alocba no gens conformista, considera que pot encara rendir més. “Des del meu punt de vista, no ha estat la meua millor carrera. Però aconseguim acabar entre els 10 primers novament, i estic feliç per això, però no el cent per cent, perquè estava lluitant molt i em sap greu no haver millorat més. Em resulta difícil entendre per què no podia anar més ràpidament. Volia, però després d’algunes voltes he sentit que havia arribat al límit del meu ritme. Si intentava prémer més, era massa arriscat i tenia moltes possibilitats de caure i volia evitar-ho. Estic content amb la feina de tots. Tenim bones sensacions a l’última cursa d’aquí quinze dies i en la temporada vinent. Però encara hem de millorar”.

El mànager de l’equip Jürgen Lingg, estava satisfet pel rendiment dels dos pilots, amb el sisé lloc de Marcel Schrotter i el novè de Marc Alcoba. “Les nostres sessions de qualificació no van ser les millors, però des de les posicions de graella que van aconseguir, Marcel i Jeremy, han corregut una gran carrera. Jeremy va poder obtenir un altre resultat d’un dígit, la qual cosa és molt bo per a un novell en la seua primera temporada. Va marcar el temps de volta més ràpid a l’última, el que demostra el potencial que encara tenia. Esperem consolidar-ho a València, i protagonitzar un final de temporada exitós. Moltes gràcies a tot l’equip, han fet una gran feina. Perquè aquí és molt esgotador el clima. Ara tothom es mereix una setmana de descans!”.

A la classificació general és líder Augusto Fernández amb un total de 251,5,seguit del japonés Ai Ougura, 242, i Aron Canet, 200. Jeremy Alcoba ocupa la divuitena posició amb 64.

Després del seu segon bon resultat consecutiu entre els deu primers, el pilot jesusenc espera aprofitar la bona feina d’aquí a quinze dies, a la seua carrera prop de casa a València del 4 al 6 de novembre.