IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca sense la necessària inspiració ofensiva davant la Muntanyesa

La Rapitenca sense la necessària inspiració ofensiva davant la Muntanyesa

La Rapitenca no ha pogut repetir el triomf aconseguit davant la Muntanyesa en Copa Catalunya Amateur, i amb l’empat a zero que registrava el marcador al final del partit, acumula tres jornades consecutives sense poder guanyar davant la seua afició a la Devesa, escenari que en altres temporades s’havia convertit en un autèntic fortí. Els rapitencs sense realitzar un joc brillant, van tenir arguments per haver sumat els tres punts en disputa, encara que no van tenir la suficient inspiració ofensiva, en el partit on va debutar a la segona part l’extrem Cesc, última incorporació que s’ha produït a la plantilla. Albert Company ha repetit el mateix onze inicial, que va oferir en l’anterior jornada un bon rendiment al Xevi Ramon davant el Vilassar de Mar, amb l’únic canvi obligat de Guillem Martínez pel lesionat Jordi Oribe.

Els visitants han sortit amb vocació ofensiva i en els primers quinze minuts han portat el control del partit, arribant amb més assiduïtat a l’àrea local, creant una ocasió de perill Èric Jiménez que remata excessivament creuat i dos gols anul·lats per situació de fora de joc.

La Rapitenca ha reaccionat després dels primers quinze minuts, i el joc ha entrat en una fase d’igualtat i alternances, arribant les primeres situacions propícies, amb una falta executada per Omar, que no arribar a connectar Aleix Cuenca amb la pilota quan es cantava el gol, i la més clara amb una acció d’Edgar davant Èric Mourin, que resol el porter visitant amb una bona intervenció.

Per la seua banda Dan no va haver gairebé d’intervenir, tampoc després del descans, en una segona part sense ocasions clare de perill. Els dos entrenadors van començar a introduir canvis, buscant mantenir l’intensitat en el joc. Els locals van reclamar unes possibles mans dins l’àrea de la Muntanyesa, i en el tram final del partit ho va continuar intentant l’equip rapitenc, que va crear algunes situacions propícies per marcar. El debutant Cesc Martínez ho ha provat amb un bon remat que ha sortit fregant el travesser, i al minut 84, s’ha produït la jugada més polèmica del partit, quan els jugadors i afició locals, han reclamat la pena màxima, considerant que Pachu havia rebut una clara empenta dintre de l’àrea. Al final repartiment de punts en un partit amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs.

La pròxima jornada l’equip rapitenc visitarà el Nou Sardenya per enfrontar-se a les 12:30 hores al líder CE Europa, en un partit que tindrà per tercera vegada aquesta temporada les càmeres de la Xarxa de Televisions Locals com a testimonis, en un partit dels rapitencs.

UE RAPITENCA, 0
CF MUNTANYESA, 0

UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Pachu, Edgar Samper, Peke (Àlex Samper, 73′), Omar, Aleix Cuenca, Agus (Àlex Forés, 61′), Guillem Martínez (Cesc, 61′), Panadés.
CF Muntanyesa: Èric Mourin, Murcia, Miguel, Moyano, Marçal (Dimas, 71′), Eric Ruiz, Velillas (Siabu, 80′), Joel Cañaveras, Abdul Bandeh (Pedro Bilbao, 65′), Favio Osorio (Roland Garrós, 71′), Eric Jiménez (Marc Muñoz, 65′).
Àrbitre: Gerard Rius Riu, assistit a les bandes per Jairo Ozáez González i Aleix Blanch Orduña, del comitè tècnic arbitral de Granollers. Tarjeta groga als locals Pachu, Panadés, Edgar Samper i el tècnic Albert Company, y als visitants Èric Jiménez i Marc Muñoz.

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la setena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: